Nieuws
14 juni 2022

Allerlaatste penthouse op Cruquiuseiland in Amsterdam. Direct beschikbaar

De oude Sigmafabriek op Cruquiuseiland in Amsterdam Oost is gerenoveerd en voorzien van twee nieuwe woonlagen. Die sluiten naadloos aan op het monumentale gebouw. Het resultaat is een unieke bekroning met veel glas, louvres en staal. Op dit moment is het penthouse van 240 vierkante meter op de vijfde verdieping nog te koop. Dit is het allerlaatste penthouse op Cruquiuseiland. De prijs: 1.835.000 euro (v.o.n.). Het penthouse staat op eigen grond, dus je betaalt geen erfpacht.

Cruquiuseiland, Amsterdam: gevarieerde, aantrekkelijke stadswijk aan het water

Cruquiuseiland is getransformeerd van een rauw havengebied in een ongedwongen, aantrekkelijke stadswijk. Moderne appartementengebouwen, riante stadswoningen en karakteristieke (gerenoveerde) havengebouwen wisselen elkaar af. Het leven is er ontspannen, met horeca, een supermarkt en een sportschool op loopafstand. En met overal een geweldig uitzicht op het water. Ook een fijn idee: met tien minuten fietsen sta je in het centrum van Amsterdam.

Penthouse op voormalige Sigmafabriek: 240 vierkante meter, zelf indelen

Het penthouse ligt op de vijfde verdieping van de voormalige Sigma verffabriek en is ontworpen door architectenbureau LEVS uit Amsterdam. Het woonoppervlak is maar liefst 240 vierkante meter. Het penthouse is casco, dus je kunt het volledig naar je eigen smaak indelen. Zo kun je helemaal creëren wat jij van een penthouse verwacht. Denk aan een royale living en leefkeuken, slaapkamers met een en suite badkamer, een ruime laundry en een working space. De drie inspiratieplattegronden op de projectsite laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Schitterend uitzicht, elke keer een andere sfeer in huis

Met 240 vierkante meter heb je enorm veel ruimte. Het ruimtelijke gevoel wordt nog versterkt door de drie meter hoge plafonds, de verdiepingshoge raampartijen en de terrassen rondom. Daarmee heb je bovendien een schitterend uitzicht op het water en de omgeving. En met de karakteristieke louvres die kenmerkend zijn voor het gebouw, kun je elke keer een andere sfeer in huis creëren.

Belangstelling? Bel de makelaar voor een bezichtiging

Heb je belangstelling voor dit bijzondere penthouse op Cruquiuseiland in Amsterdam? Neem dan contact op met Sense Vastgoed: 020-4711904. Het penthouse is per direct beschikbaar en kun je op afspraak bezichtigen. De koopsom is 1.835.000 euro (v.o.n.), inclusief eigen grond. Je betaalt dus geen erfpacht. De prijs voor de twee parkeerplaatsen in de garage van het naastgelegen gebouw is (gezamenlijk) 82.500 euro (v.o.n.).

Bekijk overzicht