Nieuws
22 november 2022

BinnenDok: huurappartementen op NDSM aan het IJ. Nu inschrijven

Een appartement huren in een nieuw en bruisend stadsdistrict aan het IJ in Amsterdam Noord. Het kan in nieuwbouwproject BinnenDok op NDSM. Nu de pre-rent periode voorbij is, kun je je voor de nog beschikbare appartementen inschrijven. De huurprijzen in BinnenDok beginnen bij 1.300 euro per maand, exclusief servicekosten.

Comfortabele huurappartementen in Amsterdam, met balkon, keuken en badkamer

BinnenDok bestaat uit 30 twee- en driekamerappartementen met woonoppervlaktes van 50 tot 70 vierkante meter. Alle woningen hebben een balkon en worden opgeleverd met wit gesausde wanden, een complete keuken met inbouwapparatuur en een badkamer met modern sanitair. Elk appartement heeft een kleine, inpandige berging. Een aantal appartementen heeft ook nog een berging elders in het gebouw. Achter het gebouw wordt een parkeergarage gerealiseerd, waarin je een plek voor je auto kunt huren. Daar komt ook een fietsenstalling.

BinnenDok, NDSM: riante daktuin met uitzicht over het IJ

De uitstraling van BinnenDok wordt wordt robuust, passend bij het rauwe scheepswerfverleden van het gebied. Toch is er volop ruimte voor de zachte kant van wonen. Grote raampartijen zorgen voor veel daglicht, alle appartementen hebben een eigen buitenruimte en er is een riante daktuin van zo’n 200 vierkante meter. Tafels, banken en plantenbakken van gerecycled hout, een sierlijke pergola en nestkasten voor vogels geven de binnentuin extra sfeer. Je ontmoet er je buren en geniet van het uitzicht over het IJ. De bouw van BinnenDok vordert. De verwachting is dat de appartementen in de eerste helft van 2023 worden opgeleverd. De parkeergarage (met daktuin) wordt later opgeleverd. Behalve uit huurappartementen bestaat BinnenDok ook uit koopappartementen. Die zijn allemaal al verkocht.

Inschrijven via projectsite

Heb je belangstelling voor een huurappartement in BinnenDok? Schrijf je dan voor de nog beschikbare woningen in via de projectsite. Bekijk wel eerst de voorwaarden om voor een huurappartement in aanmerking te komen. Wordt een appartement aan jou toegewezen, dan neemt het verhuurteam contact met je op.

Wonen op NDSM in Amsterdam, nabij veerpont, horeca en jachthaven

NDSM is een nieuw stadsdistrict op de plek van de voormalige, gelijknamige scheepswerf in Amsterdam Noord. Eeuwen geleden werden hier VOC-schepen gebouwd, later rolden er mammoettankers van de helling. De werf was toen een van de grootste scheepswerven ter wereld. Nu is het een plek met creatieve bedrijven, festivals, aantrekkelijke horeca en steeds meer woningen. Bijzonder aan NDSM zijn de ligging aan het IJ, de nabij gelegen jachthaven en de robuuste restanten van het verleden als scheepswerf. De rauwheid van dat verleden is nog altijd voelbaar in het gebied en is ook de charme ervan. BinnenDok is dan ook voor stedelingen die houden van een rafelrandje en van tegendraads mooi. Wil je meer weten over stadsdistrict NDSM? Kijk op www.levenopndsm.nl.

Bekijk overzicht