Nieuws
2 mei 2022

Garden Apartments in The Mayor, Amstelveen: een penthouse-gevoel, met een riante tuin

Alle ruimte en alles gelijkvloers, maar wel het genot van een royale tuin. U combineert het in de riante en exclusieve Garden Apartments in nieuwbouwproject The Mayor in Amstelveen. Een van die appartementen (type ZB03) is een hoekappartement met vijf kamers en 178 vierkante meter woonoppervlak. Deze woning biedt u een zee aan ruimte, veel licht en dankzij de tuin een heerlijk buitengevoel. En u heeft er ook nog een garagebox (voor twee auto’s) bij.

The Mayor, Amstelveen: appartement met tuin van 270 vierkante meter

U vindt appartement ZB03 in The Mayor Five, een van de residences waaruit The Mayor bestaat. Het is een appartement met een penthouse-gevoel, maar dan op de begane grond. De bijna verdiepingshoge ramen met slanke, stalen profielen laten de grenzen tussen binnen en buiten vervagen. U beschikt over een zeer riante tuin van 270 vierkante meter, die wordt omzoomd door een groene haag. Vanuit uw woonkamer en tuin kijkt u uit op een prachtige groenzone met volwassen bomen.

Grote leefkeuken, master bedroom met inloopkast en badkamer

Zoals u van een appartement in dit segment mag verwachten, heeft de grote leefkeuken een eiland. De master bedroom is voorzien van een inloopkast en een badkamer en suite, met ligbad, inloopdouche, brede wastafel en toilet. Natuurlijk is er ook nog een tweede badkamer en toilet. Fijn detail is dat u vanuit uw eigen garagebox binnendoor uw appartement kunt bereiken. Besluit u voor dit appartement te gaan, dan heeft u echt iets unieks in handen. De kenmerken op een rij:

 • Oppervlakte: circa 178 vierkante meter.
 • Tuin van 270 vierkante meter, omzoomd door een groene haag en met zicht op volwassen bomen.
 • Eigen garagebox van circa 40 vierkante meter (met plaats voor twee auto’s) in de ondergrondse parkeergarage.
 • Entree via de tuin of via een vaste trap vanuit uw eigen garagebox.
 • Vier slaapkamers, inclusief master bedroom met inloopkast en luxe, complete badkamer.
 • Tweede badkamer en separaat tweede toilet.
 • Maar liefst drie schuifpuien naar de tuin.
 • Sfeervolle leefkeuken met mogelijkheid voor riante eilandopstelling.
 • Uitgebreide beveiligingsinstallatie in de algemene ruimtes van The Mayor.
 • M-Exclusive: extra services als conciërge, gym en een coffee corner, exclusief voor bewoners.
 • Prijs 1.525.840 euro (v.o.n.).

Wonen in een appartement, genieten van het buitenleven

Dit appartement leent zich voor een heerlijk buitenleven. ’s Avonds borrelen en barbecueën met vrienden op het terras, even spelen met de hond en heerlijk tuinieren. U heeft er alle ruimte voor. Geniet u van alle gemakken en comfort van een van een appartement, maar dan met een grote tuin.

Interesse? Neem contact op met de makelaar

De makelaars van Eefje Voogd Makelaardij uit Amsterdam en Lunshof Makelaardij uit Amstelveen staan u graag persoonlijk te woord om een nadere toelichting te geven over de Garden Apartments. Zij ontvangen u graag op kantoor of in de modelwoning van The Mayor.

Bekijk overzicht