Nieuws
20 september 2022

Nieuw woningaanbod in sfeervol Vechtrijk, Weespersluis. Inschrijven tot en met 3 oktober

Wonen in een gezellig buurtje met de sfeer van een vestingstad, niet ver van Amsterdam. In een stadswoning, tweekapper of vrijstaand huis met een dorpse, pakhuis-achtige of juist meer moderne uitstraling. Ontdek de nieuwste fase (XA2) van deelgebied Vechtrijk in Weespersluis (Weesp), nabij Amsterdam. De verkoop is donderdag 22 september gestart. Je kunt je tot en met maandag 3 oktober (10.00 uur) inschrijven.

Nieuwste fase Vechtrijk Weespersluis: woningen vanaf 595.000 euro

Vechtrijk XA2 bestaat uit 37 woningen. Bijzonder is dat de architectuur varieert, terwijl alles toch heel goed bij elkaar past. Je vindt er rijwoningen met een pakhuis-achtige uitstraling, stadswoningen met een meer dorpse, oud-Hollandse architectuur, notariswoningen met een statig voorkomen, en tweekappers en vrijstaande huizen in een meer moderne stijl. Dat alles zo mooi bij elkaar past, komt onder meer door het gebruik van baksteen, aarden kleuren, verticale raampartijen en subtiele versieringen in het metselwerk. De woningen variëren in oppervlakte van circa 109 tot ongeveer 172 vierkante meter. De prijzen beginnen bij 595.000 euro (v.o.n.).

Wonen in centrum Weespersluis, met parken rondom

Je woont in dit stukje van Vechtrijk in het hart van Weespersluis, nabij het haventje en dus ook dicht bij winkels, een gezondheidscentrum, een supermarkt en andere voorzieningen. Er is ook ruimte voor horeca. Het is een ideale plek voor wie houdt van levendigheid én van wonen nabij parken en natuur. Aan parken en natuur is op deze plek dan ook geen gebrek: Vechtrijk wordt omringd door drie stadsparken en ligt ook nog eens op loopafstand van de Gouw, een centrale waterplas in Weespersluis. Een deel van woningen ligt bovendien zelf aan het water. Vanaf die plek vaar je zo met je sloep, via de Vecht, naar het IJmeer.

Belangstelling? Schrijf je in via de website

Heb je belangstelling voor een woning in dit deel van Vechtrijk, Weespersluis? Ga dan naar de projectsite, bekijk het aanbod en schrijf je in. Doe het wel snel, want de inschrijving sluit op maandag 3 oktober (10.00 uur).

Vechtrijk: de sfeer van een charmant vestingstadje aan de Vecht

Vechtrijk is, zoals gezegd, het centrum van de grote nieuwbouwontwikkeling Weespersluis in Weesp en krijgt de uitstraling die daarbij past. De architectuur van de woningen is geïnspireerd op de typisch Hollandse dorpen langs de Vecht. Wonen in Vechtrijk voelt als wonen in een charmant vestingstadje aan de Vecht.

Weespersluis: groen en waterrijk woonlandschap, op 10 minuten van Amsterdam

Weespersluis is een groen en waterrijk woonlandschap, nabij de historische vestingstad Weesp. Je woont hier op tien autominuten van Amsterdam en op een kwartier met de trein. Weesp heeft een schilderachtig stadscentrum, met gezellige winkels en sfeervolle restaurants en terrassen. Met drie stadsparken, een landschapspark en een flinke plas (de Gouw) is een groot deel van Weespersluis gereserveerd voor natuur en water.

Bekijk overzicht