Nieuws
4 mei 2022

Dorps en riant wonen in Badhoevedorp, nabij Amsterdam. Binnenkort fase 1 Quatrebras Park, Quartier III, in verkoop

Het is er dorps, groen en rustig, en je woont er in een riant huis met een sfeervolle architectuur en een fijne tuin. Niet voor niets is nieuwbouwwijk Quatrebras Park in Badhoevedorp, dicht bij Amsterdam, zo in trek. Binnenkort start de verkoop van het derde grote deelplan, Quartier III. Het gaat om de eerste fase met 65 rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande villa’s. De prijzen beginnen bij 655.000 euro (v.o.n.). De presale is volop bezig. 

Eengezinswoningen, tweekappers en vrijstaande woningen in nieuwe fase Quatrebras Park

Quartier III telt in totaal 163 woningen, verdeeld over twee fases. De eerste fase – met de naam De Brink – omvat dus 65 woningen. Fase 2 – De Laan – bestaat uit 98 woningen. De woningen in beide fases krijgen een ruime tuin en een sfeervolle uitstraling, met onder meer overhangende daken, erkers, metselwerk verbanden, dwarskappen en ramen met roedes. Bijzonder aan de woningen van fase 1 is dat de meerderheid wit geschilderde gevels krijgt. Dat geeft deze fase net weer een andere sfeer. De woonoppervlaktes in fase 1 variëren van ongeveer 144 tot circa 228 vierkante meter. De prijzen voor de eengezinswoningen beginnen bij 655.000 euro. De tweekappers zijn er vanaf 895.000 euro. De vrijstaande huizen hebben koopsommen vanaf 1.100.000 euro. Alle prijzen zijn vrij op naam.

Nieuwbouw in Badhoevedorp: compleet, comfortabel en energiezuinig

Alle woningen in Quartier III van Quatrebras Park worden opgeleverd met een fraaie keuken, een complete badkamer en met vloerverwarming en vloerkoeling. De woningen zijn energie-neutraal, gasloos en voorzien van een bodemwarmtepomp. De zonnepanelen op het dak dragen in hoge mate bij aan de gebouwgebonden energiebehoefte. Dit scheelt aanzienlijk in de energiekosten.

Start verkoop binnenkort. Blijf op de hoogte en geef je voorkeur aan

Fase 1 van Quartier III gaat dus binnenkort in verkoop. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan via de projectsite aan voor de nieuwsbrief van Quatrebras Badhoevedorp en schrijf je in voor de presale die nu bezig is. Je ontvangt dan vanzelf bericht als de verkoop start. Dat fase 1 nu in presale is, betekent dat je nu al je voorkeur voor bepaalde woningen kunt aangeven. Als je dat doet en je voorkeur bij de start van de ‘echte’ verkoop bevestigt, heb je een voorrangspositie als je aan de toewijzingscriteria voldoet. Een van de toewijzingscriteria is een positief resultaat van een financiële check.

Zo’n 1.200 woningen erbij in Badhoevedorp

Quatrebras Park wordt een groen woongebied, op de plek van de voormalige A9. Het is het eerste deelgebied van een grotere gebiedsontwikkeling en is al deels opgeleverd en in aanbouw. Na fase 2 van Quartier III volgen nog twee deelgebieden: Quatrebras Centrum en Quatrebras Dorp. Alles bij elkaar krijgt Badhoevedorp er in de komende jaren zo’n 1.200 woningen bij. Daarnaast wordt ook de dorpskern met winkels en voorzieningen vernieuwd.

Badhoevedorp: groen, rustig en dorps. En niet ver van hartje Amsterdam

Badhoevedorp, onderdeel van de gemeente Haarlemmermeer, ligt ten zuidwesten van Amsterdam. Met 12.000 inwoners is het een rustig en vooral ook groen dorp. Er zijn diverse basisscholen en in de directe omgeving ligt het Amsterdamse Bos, waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of hardlopen. Zoals in veel dorpen bloeit in Badhoevedorp het verenigingsleven. En Amsterdam? Het centrum van de hoofdstad is slechts 20 minuten fietsen. Lekker dichtbij dus, en toch ver weg van alle drukte.

Bekijk overzicht