Nieuws
22 september 2022

Nu in verkoop: The Jay. Appartementen in het hippe en groene Bajeskwartier, Amsterdam

Wonen, werken en leven in Amsterdam kan ook anders: groener, inclusiever, gezonder en duurzamer. Dat laat de nieuwe stadswijk Bajeskwartier in Amsterdam Oost zien. Sinds woensdag 21 september zijn daar de 64 koopappartementen van gebouw The Jay in verkoop. Het gaat om compacte tweekamerwoningen met prijzen vanaf 370.000 euro (v.o.n.). De woningen staan op eigen grond, je betaalt dus geen erfpacht. Bekijk hier het webinar over dit project en schrijf je in via de projectsite. Dat kan tot en met woensdag 5 oktober (12.00 uur).

The Jay: compacte en complete appartementen in Bajeskwartier

The Jay telt 135 appartementen: 64 koopwoningen en 71 huurwoningen. De koopwoningen, met woonoppervlaktes van 34 tot 48 vierkante meter, bevinden zich op de tiende tot en met de zeventiende verdieping van het gebouw. Alle appartementen worden compleet afgewerkt met keuken, sanitair en tegelwerk. De start van de bouw wordt eind dit jaar (2022) verwacht. Als alles volgens plan verloopt, is de oplevering in de zomer van 2024.

Interesse? Schrijf je in via de projectsite

Heb je belangstelling voor een appartement in The Jay? Meld je aan via de projectsite. Hier vind je de brochure, de prijslijst en het inschrijfformulier. Heb je een woning gevonden die bij jouw wensen past? Inschrijven kan online via de persoonlijke verkoopomgeving. Doe het wel snel. De inschrijving sluit op woensdag 5 oktober (12.00 uur). Wil je eerst meer weten? Bekijk dan hier het webinar waarmee de inschrijving startte (met toelichting door de makelaars en vragen van kijkers). Voor nog meer informatie kun je dit interview met makelaar Ramón Mossel bekijken.

Bajeskwartier: nieuwe, groene stadswijk in Amsterdam Oost, met 1.350 woningen

Bajeskwartier wordt een groene en duurzame stadswijk die verrijst op de plek van de voormalige Bijlmerbajes in Amsterdam. De wijk telt straks zo’n 1.350 woningen, variërend van sociale huur- tot zeer luxe koopappartementen. Gezinnen, studenten, expats, ouderen, ondernemers en creatievelingen zullen zich in Bajeskwartier thuisvoelen. Een versmarkt, een gezondheidscentrum en voorzieningen op het gebied van cultuur & design maken Bajeskwartier tot een levendige en veelzijdige wijk. De zestien gebouwen zijn ontworpen door elf toonaangevende architectenbureaus.

Bekijk overzicht