Nieuws
31 mei 2022

Zaterdag 11 juni: neem een optie op het beste uitzicht van Muiden

Deze zomer start de bouw van Fase 2 van nieuwbouwproject De Werf bij de Sluis in Muiden. Naar verwachting worden de eerste woningen in het vierde kwartaal van 2024 opgeleverd. Een mooi vooruitzicht! Op dit moment zijn er nog enkele fraaie appartementen en werfhuizen in deze fase te koop. Heeft u altijd al in een eeuwenoude stadskern willen wonen, aan het water, met zicht op voorbijvarende schepen? Kom dan zaterdag 11 juni tussen 10.30 en 13.00 uur naar ‘De Werf’ om het aanbod, het uitzicht en de locatie te ontdekken. U kunt dan in gesprek met het verkoopteam en met een VR-tour het fraaie binnenterrein ervaren.

Nog woningen beschikbaar in Fase 2. Bouw start deze zomer

De nog beschikbare woningen in Fase 2 zijn werfhuizen, appartementen en een penthouse. Met hun robuuste uitstraling passen de woningen uitstekend bij het verleden van deze plek als scheepswerf. De woonoppervlaktes variëren van 121 tot 237 vierkante meter. De woningen zijn energiezuinig en onderhoudsarm, en hebben een tuin of terras. Een aantal appartementen is voorzien van een lift, die u vanuit de onderliggende parkeergarage rechtstreeks naar uw woning brengt. Het nog beschikbare penthouse kijkt uit over de Vecht en beschikt over een riant dakterras.

Fraai binnenterrein als extra buitenruimte

Over buitenruimtes gesproken. ‘De Werf’ krijgt een gemeenschappelijke tuin rondom de woningen, die u kunt zien als een verlengstuk van uw eigen tuin of terras. Ontwerpbureau HOSPER heeft daar echt een fijne plek voor ontspanning, verbinding en ontmoeting van gemaakt, met een logische overgang tussen privé en openbaar. U kunt hier straks rustig een boek lezen aan de kade, met buren of vrienden een glaasje drinken en uw (klein)kinderen vrij laten spelen. Tijdens het verkoopevent op zaterdag 11 juni kunt u een VR-tour maken, zodat u een goed beeld krijgt van het fraaie en autoluwe binnenterrein.

Koopsommen vanaf 725.000 euro, eigen ligplaats voor uw boot

De koopsommen lopen uiteen van 725.000 tot 1.825.000 euro (v.o.n.). Dit is inclusief een luxe SieMatic keuken en een badkamer met sanitair van het topmerk Tortu. Ook de strak afgewerkte plafonds zijn bij de koopsom inbegrepen. U kunt in de parkeergarage een of twee parkeerplaatsen kopen. Daarnaast heeft u het eerste recht op de huur van een ligplaats voor uw boot. Daarmee vaart u zo de Vecht of het IJmeer op. Geen eigen sloep? Misschien is dat geen probleem. De ontwikkelaar van ‘De Werf’ is de haalbaarheid van een deelsloep aan het onderzoeken.

Kom naar het verkoopevent op 11 juni en ga in gesprek met het verkoopteam

Wilt u de locatie ontdekken, alvast een beeld krijgen van hoe het er straks uitziet en met het verkoopteam in gesprek over het nog beschikbare woningaanbod? Kom dan op zaterdag 11 juni tussen 10.30 en 13.00 uur naar de Hellingstraat 28 in Muiden. U kunt gewoon komen en hoeft niet te reserveren. Parkeren kan op het terrein ter hoogte van de Zeestraat 45.

Woningen met scheepswerf-uitstraling, zichtlijnen richting Vecht en Muiderslot

De charme van De Werf bij de Sluis in Muiden zit ’m in de variatie in het woningaanbod en in de ligging in het sfeervolle en historische centrum van Muiden. Maar zeker ook in de jachthaven voor de deur, van waaruit u zo naar de Vecht of het IJmeer vaart. In de woningontwerpen is bovendien het verleden van de locatie als scheepswerf meegenomen. Ook bijzonder: de zichtlijnen richting de Vecht, de kleurrijke Herengracht en het Muiderslot. Zo voelt u ‘op’ De Werf straks overal de connectie met het historische Muiden. Tegelijkertijd woont u hier dicht bij het Gooi en Amsterdam.

Interesse? Schrijf u in of bel de makelaars

Het actueel beschikbare woningaanbod staat in de woningzoeker op de projectsite. Heeft u interesse en wilt u niet wachten tot het verkoopevent van 11 juni? Schrijf u dan in via die woningzoeker. Of neem contact op met Heeren Makelaars (020-4702255) of Nienaber Makelaars (0294-417118).

Bekijk overzicht