Nieuws
4 juli 2024

Appartementen Long Beach (HIGH5) in Haarlem nu in verkoop. Meet & Greet op 10 juli

De 133 appartementen van woontoren Long Beach in Haarlem zijn op donderdag 4 juli in verkoop gegaan. Het gaat om appartementen van circa 52 tot 111 vierkante meter, met twee, drie of vier kamers. De prijzen beginnen bij 321.961 euro (v.o.n.). De inschrijving verloop via de projectsite. Wil je eerst met het verkoopteam in gesprek? En de uitgebreide verkoopbrochure ontvangen? Kom dan op woensdag 10 juli naar de Meet & Greet in het kantoor van Overspaern Makelaardij (Frieslandlaan 1a in Haarlem). Je bent daar tussen 18:00 en 20:00 uur welkom.

Wonen in Haarlem, met een stedelijke en parkachtige sfeer

Long Beach is een van de vijf gebouwen van nieuwbouwproject HIGH5 aan het levendige Californiëplein in Haarlem Nieuw Zuid. Behalve voor een stedelijke vibe staat HIGH5 ook garant voor een meer parkachtige sfeer. De gebouwen staan namelijk ook deels in een groene omgeving met een waterpartij. Alles bij elkaar krijgt HIGH5 569 woningen, vooral appartementen. Het gaat om zowel koop- als huurwoningen. De verkoop van het eerste gebouw, San Francisco, gaat voorspoedig. Daarom is nu het tweede gebouw, Long Beach, aan de beurt.

HIGH5: wonen in Haarlem, voor starters, ouderen en gezinnen

Of je nu op zoek bent naar je eerste stek, groter wilt gaan wonen of juist kleiner, HIGH5 is een project waar iedereen zich thuis gaat voelen. HIGH5 is onderdeel van de stedelijke vernieuwing van Haarlem Nieuw Zuid. Hier ontstaat een levendig verblijfsgebied met woningen, winkels, cultuur, maatschappelijke voorzieningen en mogelijk een overdekte foodhal. Kloppend hart van Nieuw Zuid is het Californiëplein. De levendigheid van dit plein is voelbaar in HIGH5, en sluit mooi aan bij de bedrijvigheid die daar komt. Tegelijkertijd staan de gebouwen met de ‘voeten’ in parkachtig groen en worden ze omgeven door water.

Long Beach, HIGH5: appartementen vanaf 321.961 euro

De appartementen in Long Beach zijn ongeveer 52 tot 111 vierkante meter groot. Ze hebben een buitenruimte en twee of drie kamers. Er is zelfs een appartement met in basis vier kamers. De woningen voldoen aan de nieuwste duurzaamheidseisen, met onder meer hoogwaardige isolatie en vloerverwarming. Dat levert veel comfort op en een lagere energierekening. Heel fijn: de appartementen worden aangeboden met een complete badkamer en keuken. Die zijn bij de koopsom inbegrepen. De prijzen van de appartementen beginnen bij 321.961 euro (v.o.n.). Een deel van de appartementen koop je mét een stallingsplaats voor je auto (25.000 euro (v.o.n.)).

Long Beach: privé buitenruimte bij alle appartementen en gezamenlijke ruimte voor ontmoeting

Alle appartementen in Long Beach hebben een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon of loggia. Daarnaast is er is ook een gezamenlijke ruimte voor en van de bewoners, waar je je buren kunt ontmoeten. Je fiets stal je in de stalling in het hart van HIGH5. Voor een deel van de appartementen is daar ook een parkeerplek voor de auto beschikbaar. Deze is niet bij de koopsom inbegrepen. Ben je afhankelijk van een scootmobiel? Op de begane grond van het gebouw is daar een speciale ruimte voor.

Het woningaanbod in Long Beach (HIGH5) in het kort:

  • Appartementen van circa 52 tot circa 111 vierkante meter.
  • Prijzen vanaf 321.961 euro (v.o.n.).
  • Duurzaam en energiezuinig.
  • Prijzen inclusief complete badkamer en keuken.
  • Een aantal appartementen heeft een eigen parkeerplek (niet bij de koopsom inbegrepen) in het hart van HIGH5.
  • Collectieve fietsenstalling met eigen plekken in het hart van HIGH5.
  • Gemeenschappelijke ruimte voor alle bewoners

Nu in verkoop. Kom naar de Meet & Greet op woensdag 10 juli

Heb je interesse in een koopappartement in Long Beach? Schrijf je dan nu in via de woningselector op de projectsite. Wil je eerst met het verkoopteam in gesprek? Kom dan op woensdag 10 juli naar de Meet & Greet in het kantoor van Overspaern Makelaardij (Frieslandlaan 1a in Haarlem). Je kunt dan de maquette bekijken en ontdekt alles over de appartementen via een uitgebreide projectpresentatie. Ook krijg je de verkoopbrochure uitgereikt. Je bent tussen 18:00 en 20:00 uur welkom.

HIGH5: wonen in Haarlem, tussen stad en strand

Wonen in HIGH5 is heerlijk wonen in Haarlem. Deze stad heeft alles wat je je maar wensen kunt. Van een uitgebreid winkelaanbod, met zowel originele boetiekjes als de bekende ketens, tot gezellige horeca en een veelzijdig cultureel aanbod. En dat allemaal op slechts enkele minuten fietsen van HIGH5! In de directe omgeving van HIGH5 vind je eveneens talrijke voorzieningen. Een supermarkt, een bioscoop en een bushalte liggen letterlijk om de hoek. Ook andere winkels en horeca bevinden zich op loopafstand. Wil je even ontsnappen aan de stadse levendigheid? Stap dan op je fiets en rijd naar het strand en de duinen.

Bekijk overzicht