Lid worden?

Amsterdam Woont is een non-profit samenwerkingsverband van aanbieders van nieuwbouw, renovatiebouw en zelfbouwkavels in de Metropoolregio Amsterdam. Via onze website, e-mailnieuwsbrief en socials kun je je nieuwbouw-, renovatie- en zelfbouwaanbod in Amsterdam en regio onder de aandacht van de consument brengen. Behalve een consumentenplatform zijn we ook een zakelijk netwerk.

Borrels op interessante nieuwbouwlocaties

Meerdere keren per jaar organiseren we voor onze leden B2B-bijeenkomsten op interessante nieuwbouwlocaties, met sprekers en uiteraard een gezellige borrel. Ook kun je rekenen op interessante marktinformatie, die wij alleen aan onze partners verstrekken. Een evenement dat min of meer tussen onze B2C- en B2B-activiteiten in zit, is de Amsterdamse Nieuwbouwprijs, de jaarlijkse publieksprijs voor nieuwbouw in Amsterdam. Wij organiseren dat event in samenwerking met de gemeente Amsterdam, omroep AT5 en Bouwend Nederland.

Lid worden?

Dat kan op twee manieren. Je kunt ons platform gebruiken als marketingtool, maar ook als woningzoeker. En wil je de kracht van Amsterdam Woont maximaal benutten, dan doe je het gewoon allebei. We leggen hieronder uit wat je daarvoor allemaal krijgt en wat je investering is.

Amsterdam Woont als marketingtool

Elke week versturen we een e-mailnieuwsbrief naar (inmiddels) ruim 52.000 ontvangers. Afhankelijk van de categorie waarin je deelneemt, kun je artikelen aanleveren bij onze redacteur. Deze berichten worden gepubliceerd op onze nieuwspagina, meegenomen in de nieuwsbrief en gedeeld op Facebook (circa 23.000 fans) en Instagram.

Per categorie hanteren we de volgende tarieven:

 • Deelnemer categorie 1, € 5.500,- per jaar
  Corporaties en grote ontwikkelaars/holdings (v.a. 150 woningen per jaar)
 • Deelnemer categorie 2, € 3.300,- per jaar
  Overige woningaanbieders/ontwikkelaars (tot 150 woningen)
 • Deelnemer categorie 3, € 1.100,- per jaar
  Ondersteunende deelnemers zonder eigen aanbod
 • Deelnemer categorie 4, € bijdrage in overleg
  Sponsor
 • Deelnemer categorie 5, € bijdrage in overleg
  Gemeente
 • Deelnemer categorie 6, € 2.200,- (tot 10 woningen)
  CPO groep/kleine ontwikkelaars
 • Deelnemer categorie 7, € 2.750,- (tot 15 woningen)
  Makelaar uitgebreid marketing

Interesse of vragen? Neem contact met ons op!
Deelnameformulier Amsterdam Woont als marketingtool

Amsterdam Woont als woningzoeker

Amsterdam Woont is ook een woningzoeker. Via slimme koppelingen wordt het actuele nieuwbouwaanbod van de bij ons platform aangesloten partijen op onze aanbodpagina getoond.

Sinds 1 juli 2021 is Amsterdam Woont een zelfstandige vereniging onder de handelsnaam Vereniging Promotie Nieuwbouwwoningen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontvang actualiteiten over nieuwbouw in de regio direct in je mail.
Meld je aan