Lid worden?

Amsterdam Woont is een non-profit samenwerkingsverband van aanbieders van nieuwbouw, renovatiebouw en zelfbouwkavels in de Metropoolregio Amsterdam. Via onze website, e-mailnieuwsbrieven en social media kanalen kun je je nieuwbouw-, renovatie- en zelfbouwaanbod in Amsterdam en regio onder de aandacht van de consument brengen. Behalve een consumentenplatform zijn we ook een zakelijk netwerk.

Borrels op interessante nieuwbouwlocaties

Meerdere keren per jaar organiseren we voor onze leden B2B-bijeenkomsten op interessante nieuwbouwlocaties, met sprekers en uiteraard een gezellige borrel. Ook hebben we een B2B-mailing. Een evenement dat min of meer tussen onze B2C- en B2B-activiteiten in zit, is de Amsterdamse Nieuwbouwprijs, de jaarlijkse publieksprijs voor nieuwbouw in Amsterdam. Wij organiseren dat event in samenwerking met de gemeente Amsterdam, omroep AT5 en Bouwend Nederland.

Lid worden?

Is jouw bedrijf of organisatie werkzaam in de nieuwbouwmarkt in de Metropoolregio Amsterdam? En wil je onze marketingkracht benutten om jouw aanbod onder de aandacht van tienduizenden woningzoekenden te brengen? Word dan lid. Ga naar de aanmeldpagina op onze B2B-site en wij nemen contact met je op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontvang actualiteiten over nieuwbouw in de regio direct in je mail.
Meld je aan