Nieuws
30 oktober 2023

Bataviahaven, Lelystad: wonen nabij jachthaven en boulevard. Nog dit jaar in verkoop

Veertien herenhuizen en achttien appartementen met om de hoek weidse vergezichten over het Markermeer, een gezellige jachthaven en een boulevard met restaurants en terrassen. Ze gaan nog dit jaar in verkoop in nieuwbouwproject Bataviahaven in Lelystad. De prijzen beginnen bij ongeveer 369.000 euro (v.o.n.).

Bataviahaven, Lelystad: herenhuizen en appartementen nabij met boulevard en jachthaven

De woningen komen achter het imposante appartementencomplex dat eerder aan de boulevard is gerealiseerd. De baksteenarchitectuur van dat gebouw komt in de nieuwe woningen terug. Het gaat dus om veertien riante herenhuizen en, verdeeld over twee kleinschalige gebouwen, achttien appartementen.

Riante herenhuizen met eigen terrastuin

De herenhuizen staan straks aan de Reygersbeek. De woningen verschillen in hoogte, kleur en metselwerk, waardoor het gevelbeeld heel afwisselend is. Eén herenhuis springt eruit. Deze woning is extra hoog en aan de voorzijde voorzien van een balkon. Onder de luifel bevindt zich een Delfts stoepje, met ruimte voor een bankje of plantenbakken. De herenhuizen zijn drielaags. Ze hebben een grote woonkeuken op de begane grond, een living op de eerste verdieping en drie slaapkamers op de tweede verdieping. Daarnaast hebben ze allemaal een eigen terrastuin op het westen, waar je in de middag en avond van de zon kunt genieten. Dit vlonderterras is bereikbaar vanuit de living op de eerste verdieping en wordt een groene oase. Onder het vlonderterras heb je ruimte voor twee eigen parkeerplaatsen. De herenhuizen hebben een prijsrange van 389.000 tot 450.000 euro (v.o.n.).

Fraaie appartementen in kleinschalige gebouwen

Aan weerszijden van de herenhuizen verrijzen twee kleinschalige gebouwen met elk negen appartementen. Deze variëren in grootte van ongeveer 85 tot 100 vierkante meter. Elk appartement beschikt bovendien over een balkon. De prijzen van de appartementen variëren van ongeveer 369.000 tot 420.000 euro (v.o.n.).

Herenhuizen en appartementen in Bataviahaven: duurzaam, energiezuinig en onderhoudsarm

De herenhuizen en appartementen van Bataviahaven worden energiezuinig en voldoen aan de BENG-normen (BENG staat voor Bijna EnergieNeutraal Gebouw). Ze zijn voorzien van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming in de hele woning. Op de daken liggen – uit het zicht – zonnepanelen. Ook heel fijn: omdat alles nieuw en netjes is, heb je de eerste tien jaar vrijwel geen onderhoudskosten.

Wonen in Bataviahaven: stadse voorzieningen en woeste natuur in omgeving

Je woont in Bataviahaven nabij de jachthaven en de boulevard aan het Markermeer, en op fietsafstand van Batavia Stad Fashion Outlet, een echt winkelwalhalla. Natuurgebied De Oostvaardersplassen en het stadscentrum van Lelystad met al zijn voorzieningen liggen eveneens niet ver weg

Op de hoogte blijven? Meld je vrijblijvend aan

Ben je geïnteresseerd in de herenhuizen of de appartementen in Bataviahaven in Lelystad? En wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Meld je dan vrijblijvend aan via Hoe Wonen, het nieuwbouwplatform van ontwikkelaar Van Wijnen. Dat kan via de knoppen hieronder. Je hebt dan een streepje voor als de verkoop start.

Bekijk overzicht