Nieuws
19 september 2023

Beauve: stijlvolle, riante gezinswoningen met tuin en parkeerplaats in Amstelveen. Nu in verkoop

Riant wonen in een dorpse wijk met de natuur om de hoek in Amstelveen. Ontdek de mogelijkheden van nieuwbouwproject Beauve. De 52 woningen van Beauve verrijzen in de wijk Bovenkerk, een voormalig dorp dat zijn dorpse karakter altijd heeft behouden. De eerste fase, met 35 gezinswoningen, is dinsdag 19 september in verkoop gegaan. Het gaat om woningen met voldoende ruimte voor het hele gezin, een eigen tuin en een of twee parkeerplekken. De prijzen beginnen bij 489.225 euro (v.o.n.). De woningen staan op eigen grond. Je betaalt dus geen erfpacht!

Beauve: nieuwbouwwoningen in Amstelveen, nabij recreatie en natuur

In Beauve combineer je het beste van veel werelden. Je profiteert van de voordelen van nieuwbouw (zoals nauwelijks onderhoud, lage energiekosten en veel comfort). Tegelijkertijd woon je in een karakteristiek huis met veel prachtige details, in een buurt met veel groen en een speeltuintje. Over groen gesproken: de woningen worden opgeleverd met een gedeeltelijk ingerichte tuin en het Amsterdamse Bos ligt praktisch om de hoek. Dat geldt ook voor De Poel, een meer waar je heerlijk kunt varen én eten. Ook alle stedelijke voorzieningen van Amstelveen zijn in de buurt, zoals winkels, restaurants en cultuur. Kortom, een perfecte plek om te wonen.

Vrijstaand huis, tweekapper, herenhuizen en eengezinswoningen in Amstelveense wijk Bovenkerk

Het woningaanbod in de eerste fase van Beauve is heel gevarieerd en bestaat uit een vrijstaand huis, een twee-onder-één-kapwoning, 19 herenhuizen en 13 singelwoningen. Alle informatie over de woningtypen vind je op de aanbodpagina op de projectsite. Hier een kort overzicht:

Drie- en vierlaagse herenhuizen

De herenhuizen zijn er in grofweg twee typen: drielaagse en vierlaagse. De drielaagse herenhuizen hebben woonoppervlaktes van 149 vierkante meter en vijf kamers. De vierlaagse zijn nog rianter, met woonoppervlaktes van 199 tot 213 vierkante meter, zeven (!) kamers en twee badkamers. Verder zijn er variaties in gevelkleur (bruin, roodbruin of wit) en type dakkapel. Heel bijzonder is de hoekwoning met het torentje. Alle herenhuizen hebben vloerverwarming, een fijne tuin en een of twee parkeerplekken op eigen terrein. De prijzen beginnen bij 760.000 euro (v.o.n.).

Twee typen singelwoningen

Ook de singelwoningen zijn er in twee typen. Het ene type is 148 tot 159 vierkante meter groot en telt vijf kamers. Het andere type is met 93 vierkante meter en vier kamers compacter en knusser. Alle eengezinswoningen hebben vloerverwarming, een fijne tuin en soms een óf twee parkeerplaatsen op eigen grond. Direct achter de woningen is ook parkeergelegenheid. De koopsommen: vanaf 489.225 euro (v.o.n.). Let op: voor de tussenwoningen geldt de zelfbewoningsplicht van de gemeente Amstelveen.

Twee-onder-één-kapwoning en vrijstaand huis

Dan de twee-onder-één-kapwoning en het vrijstaande huis. De tweekapper is circa 176 vierkante meter groot en telt vijf kamers. De vrijstaande woning is met 225 vierkante meter een flink stuk groter en bestaat in de basis eveneens uit vijf kamers. Beide woningen hebben vloerverwarming in alle vertrekken, een riante tuin en twee parkeerplaatsen op eigen grond. Voor de tweekapper betaal je 1.150.000 euro (v.o.n.). Voor de vrijstaande woning is de koopsom 1.300.000 euro (v.o.n.).

Verwarmen en koelen via bodemwarmte

Beauve is een duurzaam project. De woningen zijn gasloos en uitstekend geïsoleerd. Je huis wordt verwarmd en licht gekoeld via bodemwarmte. En om het regenwater in de wijk optimaal te verwerken en te benutten, liggen er groene (sedum) daken op de bergingen. Hemelwater verdwijnt niet via het riool, maar wordt geloosd op open water. Om meer water te kunnen bergen, wordt de watergang in de buurt verbreed.

Wonen met alle voorzieningen in de buurt

Bovenkerk ligt in het zuidwesten van Amstelveen, op loopafstand van verschillende voorzieningen en winkels, zoals de Albert Heijn voor je dagelijkse boodschappen en bouwmarkt Praxis. Daarnaast biedt de wijk diverse sportfaciliteiten, zoals een tennis- en hockeyclub, een zwembad en verschillende fitnessclubs. Gezellig lunchen doe je bij Maalder. En bij Colijn dineer je met uitzicht op het Amsterdamse Bos. Je kinderen kunnen in de buurt naar zowel het basis- als het voortgezet onderwijs. De bereikbaarheid is daarnaast uitstekend. Er zijn diverse haltes voor het openbaar vervoer en via de uitvalswegen A9, A4 en A2 ben je zo in Amsterdam of op Schiphol.

Beauve fase 1 nu in verkoop

De verkoop van Beauve fase 1 is gestart. Heb je belangstelling voor een van de woningen? Ga dan naar de projectsite en schrijf je in.

Bekijk overzicht