Nieuws
22 mei 2023

Bouw SPOT in Amsterdam Zuidoost volop bezig, appartementen vanaf 316.226 euro

Wonen aan een park in Amsterdam, in een fonkelnieuw appartement van net boven de 3 ton. Het kan in nieuwbouwproject SPOT in de nieuwe stadswijk Hondsrugpark. In de eerste toren van dit project zijn nog enkele City Apartments beschikbaar van 46 vierkante meter, met 2 kamers en een koopsom van 316.226 euro (v.o.n.). Heb je meer ruimte nodig? Dan zijn er de Grand Apartements van 72 tot 127 vierkante meter, 3 of 4 kamers en prijzen vanaf 464.500 euro (v.o.n.). SPOT is al volop in aanbouw. Je weet dus zeker dat jouw appartement ook echt gebouwd wordt. 

SPOT: dankzij bouwactiviteiten echt tot leven gekomen

SPOT bestaat uit 7 imposante torens, die een prachtig uitzicht bieden over het aangrenzende Hondsrugpark en de stad. De appartementen die nu in verkoop zijn, bevinden zich in Toren A1. Niet alleen die toren, ook de rest van het project is in aanbouw. Daarmee is SPOT echt tot leven gekomen. Hijskranen domineren de bouwplaats en de contouren van de parkeergarages  zijn al zichtbaar. Ook op het niveau van de begane grond vinden inmiddels bouwactiviteiten plaats. Het is de bedoeling dat SPOT vanaf volgend jaar de eerste bewoners verwelkomt.

Complete appartementen. Bekijk het aanbod via de woningzoeker

De appartementen in SPOT worden opgeleverd met een fraaie badkamer, een fijne buitenruimte en een berging. Ze zijn energiezuinig en gasloos, waardoor je een lager energieverbruik hebt. En mede dankzij de uitstekende isolatie en de vloerverwarming woon je hier heel comfortabel. De koopsommen zijn inclusief twee jaar (door de ontwikkelaar) vooruitbetaalde erfpacht. Daarna betaal je vanaf 809 euro erfpacht per jaar (o.b.v. jaarlijkse canon). Je kunt de erfpacht ook voor 48 jaar afkopen. Wil je weten welke appartementen nog beschikbaar zijn? Bekijk dan de woningzoeker op de projectsite, maak een account aan en schrijf je in voor het appartement van jouw voorkeur. De penthouses zijn overigens al verkocht.

Alle voorzieningen dichtbij die het leven leuk maken

SPOT verrijst in de nieuwe stadswijk Hondsrugpark in Amsterdam Zuidoost, tussen IKEA en de Johan Cruijff ArenA. Dit is nu nog een gebied met kantoren en bedrijven. Dankzij de herontwikkeling wordt het een levendige stadswijk met circa 5.000 woningen, rondom het gelijknamige park van maar liefst 7 voetbalvelden groot. Al het leuke van de stad heb je in SPOT ‘om de hoek’. Je woont hier in een autoluwe omgeving met fiets- en wandelroutes, verblijfsplekken aan het water en sportfaciliteiten. In de wijk wisselen lagere en hogere gebouwen elkaar af aan levendige pleinen en groene straatjes. Hondsrugpark krijgt een basisschool en bovendien zijn er allerlei restaurants, cafés, winkels, uitgaansgelegenheden, (flex)werkplekken en culturele voorzieningen. Met verborgen pareltjes, zoals lokale brouwerijen, authentieke koffiebars, kleurrijke toko’s en creatieve conceptstores. Behalve voor woningen is in SPOT zelf ook ruimte voor voorzieningen, zoals winkels, horecagelegenheden en een kinderdagverblijf. Er komt ook kantoorruimte in SPOT.

Meer weten? Bezoek zonder afspraak het verkoopcentrum

Kom sfeer proeven ‘on the spot’ en bezoek vrijblijvend het SPOT-verkoopcentrum op de bouwlocatie aan de Hogehilweg 3 in Amsterdam. Dat kan elke dinsdag (12.00-14.00 uur) en donderdag (15.00-17.00 uur). Een afspraak maken is niet nodig. Het verkoopteam vertelt je alles over het woningaanbod en hoe de dynamische stadswijk gaat worden. Ook kun je vrijblijvend financieel advies krijgen. Verder is er een preview van de badkamer en het sanitair, en kun je een kijkje nemen op de bouwplaats. Het SPOT-verkoopcentrum ligt aan de Hogehilweg 3 in Amsterdam, op loopafstand van metrostation Bullewijk en bushalte Gebouw Atlas. Parkeren kan aan de Hondsrugweg, op 5 minuten lopen van het verkoopcentrum.

Bekijk overzicht