Nieuws
9 mei 2023

Nieuw: casco woningen in Vechtrijk XA2, in het hart van Weespersluis

Nieuw: casco woningen in Weespersluis, het groene en waterrijke woonlandschap in Weesp, nabij Amsterdam. Het gaat om woningen in de fase Vechtrijk XA2. Je koopt deze woningen zonder inrichting en afwerking van de keuken, de toiletten en de badkamer. Het voordeel van casco is dat je meer vrijheid hebt om je huis naar eigen wensen in te richten en af te werken. Zo creëer je jouw droomkeuken met kookeiland of bar, of een badkamer met een extra groot ligbad of dubbele inloopdouche.

Vechtrijk XA2: wonen in het hart van Weespersluis, het beste van twee werelden

Vechtrijk XA2 is het hart van Weespersluis. Je hebt hier het beste van twee werelden: een heerlijk ruime woning met een riante tuin, én gezellige stadse voorzieningen om de hoek. Zoals een koffietentje, een terrasje, kleinschalige winkels en een supermarkt. Ook een gezondheidscentrum (met onder meer een huisartsenpraktijk, een tandartsenpraktijk en een apotheek) is binnen handbereik. Je woont hier bovendien bij de haven, waar je op houten steigers in de zomer heerlijk kunt relaxen aan het water. Op een steenworp afstand ligt de Gouw, de centrale waterplas van Weespersluis. Je gaat vanaf hier zo met je sup of sloep de sluis door, naar de Vecht.

Ook woningen met ruimte voor kantoor of praktijk aan huis

De nog beschikbare woningen in Vechtrijk XA2 hebben woonoppervlaktes van 122 tot 174 vierkante meter en prijzen vanaf 615.000 euro (v.o.n.). Het gaat om Herenhuizen, Stadswoningen, een Stadsvilla (als onderdeel van een tweekapper) en zogeheten Pakhuizen. Dat zijn pakhuis-achtige woningen met de mogelijkheid van een bedrijf aan huis. Denk hierbij aan een (klein) advocatenkantoor, een atelier voor kinderen, een kapperszaak, een praktijk voor huiswerkbegeleiding of een coachingspraktijk. Deze woon-/werkwoningen bieden je diverse financiële voordelen. Lees meer hierover op deze pagina op de projectsite.

Vechtrijk XA2, Weespersluis: energiezuinig en comfortabel wonen, met een lagere energierekening

De woningen worden dus casco opgeleverd, maar zijn helemaal voorzien van tal van duurzaamheidsmaatregelen. Dat maakt ze heel energiezuinig en bijzonder comfortabel. Denk aan drielaags isolatieglas (HR+++), zonnepanelen, een bodemwaterpomp met vloerverwarming én -koeling en een balansventilatiesysteem met warmteterugwinning. Het energielabel is niet voor niets A+++. Behalve duurzaam en comfortabel is dat ook nog eens financieel aantrekkelijk. Bij normaal verbruik is je energierekening een stuk lager.

Tussen water en drie parken

Vechtrijk XA2 is ideaal gelegen tussen water en groen. Je woont hier bij de haven en de Gouw, en aan twee parken: het Muiderslotlaanpark en het Weespersluispark). Het Muiderslotlaanpark wordt een prachtig bloemrijk park. Het Weespersluispark is meer een klassiek stadspark, zoals het Vondelpark. Even verderop ligt nóg een park: het Gouwpark. Dit wordt park dat uitnodigt tot bewegen en beleven. In het Gouwpark, gelegen aan de Gouw, komen ook een strandje met aanlegsteiger voor bootjes, en een strandpaviljoen.

Inschrijven via projectsite

Zie jij jezelf hier wel wonen? Bekijk dan het beschikbare woningaanbod op de aanbodpagina op de projectsite en schrijf je in.

Bekijk overzicht