Nieuws
23 april 2024

Cornelis, Amsterdam: hoogste punt bereikt. Nog enkele riante woningen, waaronder familiewoningen, beschikbaar

Op 11 april was het feest op de bouwplaats van nieuwbouwproject Cornelis in Amsterdam Nieuw-West. Op die dag werd het hoogste punt bereikt. Over een klein jaar krijgen de bewoners de sleutel. Wil jij ook in het tweede kwartaal van 2025 kunnen genieten van een spiksplinternieuwe en zeer energiezuinige woning in dit mooie gebouw? Er zijn op dit moment nog drie appartementen beschikbaar, waaronder twee familiemaisonnettes met een woonoppervlak van 138,7 vierkante meter.

Een zee aan ruimte in familiewoningen Cornelis

De twee familiewoningen (bouwnummer 207 en 209) zijn riante tweelaagse woningen op de eerste en tweede etage. Beneden heb je een ruime woonkamer, een keuken, twee slaapkamers, een badkamer en – in de gang – een thuiswerk- of gameplek. Vanuit de woonkamer loop je zo je balkon op, dat op het zuiden ligt. Een verdieping hoger bevindt zich de derde slaap- en/of werkkamer met nóg een badkamer. Er is dus ruimte genoeg voor het hele gezin. Je hebt de mogelijkheid om twee parkeerplaatsen erbij te kopen. De koopsom van beide woningen is 825.000 euro (v.o.n.), op basis van jaarlijkse canon.

Wonen en werken combineren in Cornelis, Amsterdam Nieuw-West

Dan is er ook nog een royale tweelaagse woning, met de mogelijkheid van een kantoor of atelier aan huis. Deze woning bevindt zich op de begane grond en heeft een woonoppervlak van 159,7 vierkante meter. De voorzijde biedt toegang tot een extra hoge ruimte die je als atelier, werkruimte of extra woonkamer kunt gebruiken. Via een trap kom je een etage hoger, waar de privéwoning is. Deze woning beschikt over een comfortabele en lichte woon-/eetkamer en een keuken met genoeg ruimte voor een kookeiland. De gang tussen deze twee ruimtes is perfect om te werken, te spelen of te relaxen. Je hebt twee ruime slaapkamers. Die grenzen aan een gezellige loggia, die ook geschikt is als wintertuin. De koopsom: 880.000 euro (v.o.n.), op basis van jaarlijkse canon. Ook bij deze woning heb je de mogelijkheid om er twee parkeerplaatsen bij te kopen.

Eigen balkon, daktuin, gevelpark en gezamenlijke huiskamer

In Cornelis heb je volop buitenruimte. Behalve je eigen balkon is er het zogeheten gevelpark (van 170 vierkante meter). Dat is een wereld op zich, met over meerdere verdiepingen ruimte om te spelen en te ontmoeten, tussen groen, trappen en een glijbaan. Deze trappen en glijbaan verbinden de diverse woonlagen met elkaar. Verder is er ook nog een daktuin. Voor nog meer buurtgevoel heeft het gebouw een gemeenschappelijke woonkamer, ideaal voor het vieren van feestjes.

Kinderopvang op de begane grond

Nog meer voorzieningen, voor ouders en kinderen: op de begane grond van Cornelis komt een kinderopvang en in de directe omgeving vind je een goede basisschool. Ook fijn, zowel voor kinderen als volwassenen: het Vondelpark, het Rembrandtpark en de Sloterplas liggen op fietsafstand.

Interesse? Kijk op de website of bel de makelaar

Heb je interesse in een van deze woningen? Bekijk dan voor meer informatie de woningzoeker op de projectsite. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met een van de makelaars: 020-4400000 (KRK Makelaars) of 020-4711904 (Sense Vastgoed & Makelaardij).

Bekijk overzicht