Nieuws
6 mei 2022

Verkoop Cornelis (Amsterdam) in volle gang. Nog enkele appartementen beschikbaar

Op zoek naar een appartement in Amsterdam met een aparte werkruimte? Of naar een gezellig gezinsappartement? Dan is nieuwbouwproject Cornelis, op de grens van de stadsdelen Zuid en Nieuw-West, iets voor jou. De verkoop is volop bezig, maar er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Cornelis bestaat uit 85 appartementen met woonoppervlaktes van 60 tot 190 vierkante meter. Bekijk hier het nog beschikbare aanbod en schrijf je in.

Cornelis: zonnige appartementen in Amsterdam, met veel extra leefruimte

Cornelis biedt het koopappartement dat precies bij jou past. Van tweelaagse familieappartementen en ruime woon-/werkwoningen tot appartementen met een of meerdere slaapkamers of werkruimtes. Bijna alle appartementen liggen op het zuiden, dus je hebt vaak de zon in huis of op je balkon. Cornelis biedt je niet alleen ruimte om te wonen, maar ook om te leven en te groeien. Bijvoorbeeld door je buren te ontmoeten in de gezamenlijke huiskamer of in de gemeenschappelijke daktuin, een groene oase van maar liefst 170 vierkante meter.

Uniek gevelpark met traptuin en glijbaan

De voorkant van Cornelis ligt aan de stadsboulevard en is robuust en statig. De achterzijde is een wereld op zich. Die bestaat uit een uniek groen gevelpark met een traptuin en glijbaan die de woonlagen op een speelse manier met elkaar verbinden. De traptuin nodigt bovendien uit om te bewegen; neem je de trap of toch liever de glijbaan? Via de trap bereik je ook de daktuin, waar je tot rust komt en nieuwe energie opdoet. Alleen, samen met je gezin of met de buren.

Cornelis: wonen met gezamenlijke huiskamer. En om de hoek: kinderopvang

Kloppend hart van Cornelis wordt de gezamenlijke huiskamer met keuken, waar je altijd welkom bent om samen te zijn met buren of vrienden. Dit is ook een plek waar je speciale momenten kunt delen en vieren. Cornelis biedt daarnaast ruimte om je auto, scooter en/of (bak)fiets te stallen. En in de plint van het gebouw, dus nog dichterbij dan ‘om de hoek’, is er ruimte voor kinderopvang, een BSO en horeca.

Goed bereikbaar, genieten van de stad

Cornelis ligt verrassend centraal. In vijf minuten fiets je naar het Vondelpark en het Rembrandtpark. En met het openbaar vervoer (Station Lelylaan) ben je binnen een kwartier op het Leidseplein en binnen tien minuten op Schiphol. Ook de Ring A10 West is niet ver weg. Overigens heeft de buurt zelf ook van alles te bieden. Het gebouw verrijst in de Westlandgrachtbuurt, centraal in de de nieuwe wijk Podium Lelylaan.

Zo energieneutraal mogelijk, en dus toekomstbestendig

Nieuwbouw is comfort en gemak, maar ook duurzaamheid. Cornelis is volledig gasloos en wordt verwarmd via stadsverwarming. Het regenwater wordt opgevangen voor drogere tijden en op de daken liggen zonnepanelen. De energie die deze panelen opwekken, wordt gebruikt voor gemeenschappelijke voorzieningen. Daarnaast is de isolatie hoogwaardig, zijn de ramen van triple glas en is de vloerverwarming per zone te reguleren. Zo wordt Cornelis zo energieneutraal mogelijk, en daarmee toekomstbestendig.

Nog enkele appartementen beschikbaar. Nu inschrijven

Heb je belangstelling voor een of meer woningen in Cornelis? Schrijf je dan in via de woningzoeker op de projectsite. Je wordt dan toegevoegd aan de kandidatenlijst voor de woning(en) van jouw keuze. Je kunt ook bellen met een van de makelaars: KRK Makelaars (020-4400000) of Sense Vastgoed (020-4711904).

Bekijk overzicht