Nieuws
2 mei 2024

De Duinwachter: luxe appartementen en penthouses met uitzicht over het strand van Zandvoort

De rust en de schoonheid van de kust, de nabijheid van het bruisende Amsterdam, en de luxe en het comfort van een schitterend appartement of penthouse. Je combineert het allemaal in nieuwbouwproject de Duinwachter in Zandvoort. Strakke witte gevels, zwarte aluminium kozijnen, grote glaspartijen, sierlijke rondingen en sfeervol houtwerk zorgen ervoor dat de Duinwachter een gebouw met allure is. Er zijn nog appartementen en penthouses beschikbaar, met prijzen van 405.000 tot 1.426.000 euro (v.o.n.).

De Duinwachter: bijzondere architectuur, waanzinnige terrassen

De architectuur van de Duinwachter is heel bijzonder. Dat zit ‘m onder meer in de vele rondingen in het gebouw. Een haakse hoek kom je niet tegen. De curves sluiten mooi aan bij het glooiende duinlandschap om het gebouw heen. In de witte gevels worden zwarte aluminium kozijnen toegepast, met grote glaspartijen van vloer tot plafond. Door dit soort moderne materialen te combineren met prachtig warm hout ontstaat een fraai en levendig beeld. De royale terrassen en balkons ‘volgen’ de rondingen en variëren in diepte. Dit soort waanzinnige terrassen kom je niet vaak tegen. Het maakt wonen in de Duinwachter uniek.

Duurzaam en energiezuinig wonen in Zandvoort

De woningen en de gebouwen van de Duinwachter zijn heel duurzaam en energiezuinig. Ze voldoen aan de eisen van BENG (bijna energie neutraal gebouw), zijn gasloos en voorzien van hoogwaardige isolatie, een verwarmingssysteem met warmtepomp en een ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Ook de ruimte om de gebouwen heen is duurzaam. Dat is te danken aan nieuwe aanplant van struiken en bomen en aan infiltratievoorzieningen die ervoor zorgen dat geen druppel regenwater via het riool verloren gaat. Al het hemelwater komt in de bodem terecht.

De Duinwachter: wonen op loopafstand van het strand, gezellige strandtenten en levendige boulevard

Je kunt vanuit bijna alle woningen in de Duinwachter de zee zien liggen. Je woont hier dan ook op loopafstand van het strand. Heerlijk om te wandelen of op warme dagen af te koelen. Heerlijk ook om gezellig onder de mensen te komen bij een van de ruim dertig strandtenten die Zandvoort rijk is. Met luxe ligbedden, lekkere lounge-stoelen, rieten parasols, gezellige terrassen en heerlijk eten heb je hier elke dag een vakantiegevoel. Ook de boulevard is een fijne plek. Om te wandelen, mensen te kijken of voor een heerlijk visje.

In juni start bouw, nog appartementen en penthouses beschikbaar

Inmiddels is ruim zeventig procent van de prachtige appartementen en penthouses van de Duinwachter verkocht. Daarmee is de bouw gegarandeerd. Op dit moment wordt de bouwlocatie bouwrijp gemaakt. Naar verwachting start de bouw in juni. Er zijn nog woningen beschikbaar. Kijk voor het actuele aanbod op de aanbodpagina op de projectsite.

Toekomstige bewoners aan het woord

Wil je weten waarom Kevin en Jorn (en zijn gezin) voor de Duinwachter hebben gekozen? Lees dan hier de interviews.

Bekijk overzicht