Nieuws
7 maart 2023

De Jacob: stedelijk wonen aan groene binnentuin in Amsterdam West. Nog 1 appartement beschikbaar!

Nieuwbouw tussen het groen in stedelijk Amsterdam. Zo kun je nieuwbouwproject De Jacob in stadsdeel West omschrijven. Van de 92 woningen in De Jacob is er nog maar één beschikbaar: een driekamerappartement van circa 72 vierkante meter. Deze woning ligt op de tweede verdieping op de kop van een van de gebouwen, aan de groene binnentuin. De prijs: 524.840 euro (v.o.n.), inclusief 50 jaar afgekochte erfpachtcanon.

Helemaal jouw eigen plek in De Jacob in Amsterdam

Vanuit de hal van dit stadsappartement zijn alle vertrekken bereikbaar en loop je zo naar de slaapkamers, het toilet en de badkamer met wastafel en inloopdouche. De woonkamer, op de hoek en dus vol daglicht, is groot genoeg voor een rechte of hoekkeuken. Met een mooie eettafel maak je er helemaal jouw eigen plek van. Je hebt verder een fijn balkon, dat groot genoeg is voor een leuk zitje. Ook is er een inpandige berging, waar je je wasmachine en droger kwijt kunt.

Koopsom 524.840 euro. Oplevering eerste kwartaal 2024

De koopsom is 524.840 euro (v.o.n.). Deze prijs is inclusief 50 jaar afgekochte erfpachtcanon, en exclusief parkeerplaats, servicekosten, rente over de koopsom en termijnen, en meerwerk. De gemeente verstrekt hier geen parkeervergunning op straat. Een eigen parkeerplaats kost 27.500 euro. De woning is bestemd voor zelfbewoning. De bouw van De Jacob is gestart. De oplevering wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2024.

Interesse? Kijk op de projectsite of bel de makelaar

Heb je belangstelling voor dit laatste koopappartement in De Jacob? Of wil je er meer over weten? Kijk dan op de projectsite voor alle informatie of bel Hallie & Van Klooster Makelaardij: 020-6816716.

De Jacob: duurzaam en comfortabel wonen in Amsterdam

In De Jacob woon je comfortabel en duurzaam. Dat is te danken aan de uitstekende isolatie, zonnepanelen en beplanting (sedum) op de daken, een eigen warmteaansluiting, vloerverwarming en per kamer een eigen thermostaat. Zo bespaar je flink op je energierekening, terwijl je wint aan wooncomfort.

Wonen aan binnentuin, nabij parken en stadse voorzieningen

Het project bestaat uit drie gebouwen met de namen Eduard, Ferdinand en Gerard. Het nog beschikbare appartement bevindt zich in gebouw Gerard (adres: Maria Beshof 6). De gebouwen staan rondom een fraaie binnentuin. Ook komt er een groene strook ‘voor de deur’, met gras, heesters, bomen en speelplekken. In de omgeving vind je talrijke restaurants, supermarkten, scholen en sportgelegenheden. Je fietst in no-time naar het Rembrandtpark en het Vondelpark. En even verderop gonst de binnenstad. Trein, bus en metro stoppen in de buurt (Lelylaan en Postjesweg), dus je kunt ook met het openbaar vervoer overal heen. De hotspots in de buurt van De Jacob vind je op de projectsite.

Bekijk overzicht