Nieuws
21 januari 2023

De Productiewerf: eengezinswoningen aan het water in De Krijgsman Muiden. Nu in verkoop

Borrelen aan de kade, suppen bij mooi weer en schaatsen als het vriest. En dat in je eigen achtertuin. Als je straks nieuwbouwproject De Productiewerf in woongebied De Krijgsman Muiden woont, wordt die droom werkelijkheid. De Productiewerf omvat 19 robuuste eengezinswoningen aan het water, met prijzen vanaf 615.000 euro (v.o.n.). De woningen zijn nu in verkoop.

De Productiewerf: wonen met een vakantiegevoel, niet ver van Amsterdam

De woningen zijn ontworpen in de stijl van een kleine jachtwerf. Ze bevinden zich in vier loods-achtige gebouwen met rondom zonnige terrassen en vlonders. Je ervaart hier het hele jaar door een vakantiegevoel, op nog geen halfuur van het centrum van Amsterdam.

Wonen aan het water in De Krijgsman Muiden

De woningen van De Productiewerf liggen aan het water en hebben woonoppervlaktes van 120 en 127 vierkante meter en een tuin of terras. In de standaard uitvoering heb je twee slaapkamers. Een derde slaapkamer is optioneel. De woningen worden opgeleverd inclusief een luxe keuken, een badkamer en een of twee parkeerplaatsen met optioneel een laadpaal.

Duurzaam en energiezuinig. Prijzen vanaf 615.000 euro

Bij de bouw worden duurzame materialen gebruikt. Ook worden de huizen zeer energiezuinig. Dat is onder meer te danken aan de uitstekende isolatie, triple beglazing, zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming. Wil je helemáál energie-neutraal wonen? Ook dat kan in De Productiewerf. De prijzen lopen uiteen van 615.000 tot 832.500 euro (v.o.n.).

Belangstelling? Schrijf je in of kom naar het Informatiehuis

Heb je belangstelling voor een woning in De Productiewerf in De Krijgsman Muiden? Kijk dan op de projectsite voor meer informatie en schrijf je in. Je kunt ook eerst in gesprek met het verkoopteam. Maak een afspraak via 0294-466608 of kom langs. Er zijn in De Krijgsman Muiden twee Informatiehuizen, die elk op andere tijden open zijn:

  • Informatiehuis Kruitpad 14, Muiden
    Open op werkdagen tussen 13.30 en 17.00 uur.
  • Informatiehuis Waterlinie 50, Muiden
    Open op maandag en dinsdag tussen 13.00 en 17.00 uur. En op woensdag tot en met vrijdag van 09.00 en 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur.

De Krijgsman Muiden: wonen aan of nabij het IJmeer, in een landschap vol historie, nabij Amsterdam

De Krijgsman Muiden verrijst op het terrein van een voormalige kruitfabriek. Het gebied ligt even ten oosten van Amsterdam, dicht bij de historische vesting van Muiden en het schitterende Muiderslot. Het was ooit onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Dat is een serie verdedigingswerken die Amsterdam moest beschermen tegen vijandelijke legers. Van zowel de fabriek als de verdedigingswerken zijn nog mooie restanten bewaard gebleven. Verder kun je in het gebied heerlijk wandelen over bospaden en door parkachtige gebieden. En wil je even uitwaaien, dan loop je zo naar de IJmeerdijk. Daar kun je volop genieten van het uitzicht over het water.

Bekijk overzicht