Nieuws
25 mei 2024

De Velden Kreekrijk, Assendelft: laatste tweekappers in deelplan E in groene en waterrijke omgeving. Nu in verkoop

Zoek jij een mooi en riant huis in de kleurrijke Zaanse bouwstijl, met een heerlijke tuin aan het water, in een groene wijk in de regio Amsterdam? Kies dan voor nieuwbouwproject De Velden in de wijk Kreekrijk in het dorp Assendelft. Daar zijn nu de laatste acht twee-onder-één-kapwoningen van deelplan E (fase 3) in verkoop. Het gaat om woningen met woonoppervlaktes van circa 156 tot 177 vierkante meter, zes kamers en koopsommen vanaf 675.000 euro (v.o.n.).

Nieuwe tweekappers De Velden Kreekrijk: twee slaapkamers op zolder, energielabel A++++

Hoewel de wijk Kreekrijk een ruim aanbod aan twee-onder-één-kapwoningen heeft, zijn de tweekappers in deelplan De Velden anders. De tweede verdieping (zolder) wordt namelijk standaard opgeleverd met twee volwaardige (slaap)kamers en een afgesloten installatieruimte. Daarnaast zijn de woningen voorzien van een eigen bodemwarmtepomp (vol eigendom). Dit type pomp heeft een erg laag energieverbruik met een hoge warmteopbrengst, en zorgt onder meer voor vloerverwarming én vloerkoeling. In combinatie met zonnepanelen en de uitstekende isolatie (waaronder triple glas) leidt dit ertoe dat de woningen nagenoeg energieneutraal zijn. Het energielabel is A++++.

Tot 50.000 euro extra lenen dankzij uitstekende energieprestaties

Dat levert veel wooncomfort op en ook een lagere energierekening. Het is daarnaast goed voor milieu en klimaat. Nog een voordeel: dankzij de nieuw hypotheekregels kun je hierdoor tot maar liefst 50.000 euro extra lenen.

Genoeg ruimte voor het hele gezin, achtertuin aan het water

Met woonoppervlaktes van circa 156 tot 177 vierkante meter bieden de twee-onder-één-kapwoningen genoeg ruimte voor het hele gezin. Behalve een riante woonkamer (al dan niet met een uitbouw) heb je vijf slaapkamers, waarvan je er een of meer ook als werk-, hobby- of studeerkamer kunt gebruiken. Ook buiten heb je ruimte genoeg. Elke tweekapper heeft een riante achtertuin aan het water, te bereiken via openslaande deuren. Bij bouwnummer 61 is de achtertuin nog veel groter en breder. Dat komt doordat het perceel sowieso groter is en doordat de woning dwars op de kavel staat. Elke woning wordt opgeleverd met een casco badkamer, toilet en keuken. Je hebt na de sleuteloverdracht dus alle vrijheid om daar zelf keuzes in te maken.

De Velden Kreekrijk: dorps, groen en waterrijk wonen, met alle voorzieningen dichtbij

Kreekrijk ligt mooi centraal, met steden als Amsterdam, Zaandam, Haarlem en Alkmaar binnen handbereik. Je geniet hier van het vrije wonen, in een dorpse, groene en waterrijke omgeving. Tegelijkertijd heb je allerlei voorzieningen in de buurt. Zo is er winkelcentrum de Saen, waar je winkels voor de dagelijkse boodschappen, mode en lifestyle vindt. En waar ook een zorgcentrum is, met huisartsen, verloskundigen, een fysiotherapeut en specialisten van het Zaans Medisch Centrum. Verder heb je Kreekrijk diverse speelplekken, een basisschool en sportvoorzieningen. Voor iedereen, jong en oud, is het hier dan ook heel fijn wonen.

Wil je ook wonen in De Velden Kreekrijk? Schrijf je dan nu in!

Heb je belangstelling voor de twee-onder-één-kapwoningen in De Velden (Kreekrijk)? Lees dan meer over deze woningen via de woningzoeker, maak een account aan en schrijf je in. Dat kan tot donderdag 30 mei (12:00 uur). Onder de knop ‘Downloads’ op de projectsite vind je alle belangrijke verkoopdocumentatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Bert van Vulpen makelaars via 075-6472060.

Bekijk overzicht