Nieuws
21 september 2022

De Zes van Amstelveen: fraaie gezinswoningen met riante tuinen in Amstelveen. Nu in verkoop

Fraaie eengezinswoningen met riante tuinen, niet ver van het Amsterdamse Bos en de winkel- en uitgaansvoorzieningen van Amstelveen. Ontdek nieuwbouwproject De Zes van Amstelveen. De Zes? Ja, het gaat om zes woningen, verdeeld over twee blokjes van drie. De woonoppervlaktes zijn 158 of 168 vierkante meter. De prijzen: vanaf 915.000 euro (v.o.n.). De woningen zijn nu in verkoop.

Woningen met 4 of 5 slaapkamers, tuinen die ’tuinklaar’ worden opgeleverd

De zes eengezinswoningen verrijzen aan de Noordammerweg, op flinke kavels waardoor je een diepe achtertuin hebt. De woonkamer (met open keuken) is via een uitbouw met openslaande deuren met die tuin verbonden. Boven heb je drie slaapkamers en een badkamer met douche, bad, wastafel en toilet. De zolder is groot genoeg voor een extra slaapkamer. In de hoekwoningen heb je op zolder zelfs ruimte voor twee slaapkamers. Gedraaide kappen en dakkapellen geven de woningen een speels uiterlijk. Heel prettig: je tuin wordt ’tuinklaar’ opgeleverd. Hij is daarmee nog niet helemaal af, maar al wel gebruiksklaar. En je kunt het ontwerp naar eigen wens aanpassen of uitbreiden.

Landelijk gebied, dicht bij winkels, scholen en tram

Parkeren doe je op het gezamenlijke terrein aan de voorzijde, waar ook nog voldoende ruimte is om je buren te ontmoeten. Je woont hier in een landelijk gebied, met kassen, akkers en weilanden. Toch zijn de voorzieningen van Amstelveen niet ver weg. Op een paar minuten fietsen vind je scholen, winkels voor de dagelijkse boodschappen en een tramverbinding naar het Stadshart van Amstelveen.

Cultuur, winkels, restaurants en Amsterdamse Bos in de buurt

Daar vind je verschillende podia, openluchttheaters en festivals. Met het Cobra Museum en Museum JAN zijn er bovendien twee vooraanstaande musea voor moderne kunst. Ook kun je er heerlijk shoppen en uit eten. Dat laatste kan ook langs de Amstel, eveneens dichtbij, waar je fantastische restaurants en cafés met zonnige terrassen kunt bezoeken. En met de vele Japanse en Indiase toko’s en restaurants krijgt culinair genieten in Amstelveen een internationaal karakter. Zoek je liever meer rust, ruimte en groen? Ga dan naar het Amsterdamse Bos, dat drie keer zo groot is als Central Park in New York. Daar kun je heerlijk wandelen, fietsen, skaten of van de zon genieten. Overigens is Amsterdam zelf ook dichtbij. Elke tien minuten vertrekt er een tram naar Amsterdam Zuid.

Interesse?

Heb je belangstelling voor een woning in De Zes van Amstelveen? Ga dan naar de projectsite. Daar lees je bovendien meer informatie over het project.

Bekijk overzicht