Nieuws
8 maart 2023

Als gemak en comfort steeds belangrijker worden, kies je voor Porto in Almere DUIN. Nu in verkoop

Zeg ‘duurzaam en toekomstbestendig’, en iedereen denkt aan gasloos en energiezuinig. Maar bij appartementen hebben beide begrippen ook een andere betekenis. Namelijk, dat je bent voorbereid op een toekomst waarin gemak en comfort voor jou steeds belangrijker worden. Ben je bijvoorbeeld ambitieus in je werk, dan wil je geen kostbare vrije tijd kwijt zijn aan je tuin. Of ben je al wat ouder, dan is het handig om alvast gelijkvloers te wonen. Als je dat toekomstperspectief wil combineren met luxe, ruimte, een schitterend uitzicht en allerlei voorzieningen om de hoek, dan kies je voor een appartement in Porto, in Almere DUIN.

Porto: complete appartementen met buitenruimte en parkeerplaats, vanaf 500.000 euro

Porto wordt een echte eyecatcher. Het gebouw krijgt 102 appartementen, verdeeld over 24 woonlagen. De woontoren verrijst in Almere DUIN, een schitterende wijk aan het IJmeer met onder meer een glooiend duinlandschap. Je woont in Porto op loopafstand van de jachthaven en het strand aan het IJmeer en een bosachtig gebied. De appartementen hebben woonoppervlaktes van 90 tot 205 vierkante meter, verdeeld over drie of vier kamers. De prijzen beginnen bij 500.000 euro (v.o.n.). Alle woningen worden opgeleverd met een complete SieMatic keuken met Siemens inbouwapparatuur, en met fraai sanitair. Ze hebben ook allemaal een fijne buitenruimte, zo veel mogelijk op het water gericht. Bij elk appartement hoort een eigen parkeerplaats in de onderliggende garage. Koop je een tweelaags penthouse, dan heb je zelfs twee eigen parkeerplekken.

Bijna energie-neutraal, dat ga je merken aan je energierekening

Je woont in Porto riant, comfortabel én heel energiezuinig. Porto voldoet aan de BENG-eisen (Bijna Energie-Neutraal Gebouw). Dat betekent onder meer dat je appartement gasloos is en bijzonder goed geïsoleerd. Dat ga je merken je aan je energierekening. Los daarvan zorgt het voor meer comfort: de temperatuur is stabiel, de lucht altijd vers en de geluidsoverlast vrijwel nihil.

In Porto ben je op je eigen toekomst voorbereid

Als je voor een appartement in Porto gaat, ben je op je eigen toekomst voorbereid. Dat is een toekomst met meer gemak. Uiteraard omdat het nieuwbouw is en je daarom voorlopig nauwelijks onderhoud hebt. Maar ook omdat alles gelijkvloers is. En omdat je wel een fijne buitenruimte hebt, maar geen eigen tuin die je moet bijhouden. Als je al wat ouder bent, zijn dat bijzonder prettige vooruitzichten, ook al duurt het nog even voor Porto wordt opgeleverd. Maar ook als je druk bent met je werk en met je sociale leven, is je tijd misschien te kostbaar voor taken als snoeien, schoffelen en jaarlijkse verfbeurten. Er zijn nog meer redenen waarom je voor Porto kunt kiezen:

  • Je woont hier op een fantastische plek, op loopafstand van en met uitzicht op het IJmeer.
  • Je kunt kiezen uit allerlei verschillende appartementen.
  • Je betaalt geen overdrachtsbelasting.
  • Je betaalt ook geen taxatiekosten.
  • Je appartement is, zoals gezegd, bijna energie-neutraal. Dat scheelt in je energiekosten.
  • Je kunt (in de meeste gevallen) je huidige hypotheek meenemen. Dit kan aantrekkelijk zijn als de rente op je huidige hypotheek lager is dan de huidige rente in de markt.

Interesse? Schrijf je in via de projectsite

Heb je belangstelling voor een appartement in Porto? Ga dan naar de woningzoeker op de projectsite, bekijk het aanbod en schrijf je in voor de woning van jouw keuze. Hoe het zit met je woonlasten in de periode tussen aankoop en oplevering (naar verwachting in 2026)? Die kun je overbruggen met bijvoorbeeld een overbruggingshypotheek. Maar je kunt ook je huidige woning nu verkopen en tijdelijk iets huren. Informeer bij het verkoopteam naar de mogelijkheden.

DUIN: wonen tussen strand, jachthaven, duinen en stad

DUIN is een bijzondere nieuwbouwwijk in Almere Poort, vooral dankzij het unieke, aangelegde duinlandschap. Je vindt hier duinen van wel 10 meter hoog, maar ook bosachtige gebieden, een fraaie jachthaven en een heerlijk strand. Voorzieningen vind je in en rond de DUINhal. Zoals een supermarkt, restaurants, een sportschool, een yogastudio en kinderopvang. En wil je een dagje shoppen of naar musea en evenementen, dan zijn het centrum van Almere en Amsterdam nooit ver weg.

Bekijk overzicht