Nieuws
24 maart 2023

Gonnet 22: laatste penthouse met 2 dakterrassen in de luwte van de Haarlemse binnenstad

Wonen op een unieke locatie, tussen het Spaarne en NS-station Haarlem, niet ver van de Haarlemse binnenstad. Het kan in nieuwbouwproject Gonnet 22 en 24 in de Gonnetbuurt. Dit voormalige industriële gebied verandert in een eigentijdse plek om te wonen, te leven en te werken, op minder dan een kwartier lopen van de Grote Markt en het Kenaupark. In gebouw Gonnet 22 is nog één riant penthouse beschikbaar.

Riant penthouse in Haarlem, met panoramische uitzichten

Dit gelijkvloerse penthouse (circa 178 vierkante meter) biedt je een oase van rust en wooncomfort. Het ligt op de vierde verdieping en heeft twee dakterrassen op het zuiden. Je hebt een royale living met een prachtige ronding met veel glas. Vanuit de keuken heb je toegang tot een van de dakterrassen. Verder heb je drie slaapkamers (waarvan er één heel goed als thuiswerkplek gebruikt kan worden) en een badkamer met Villeroy en Boch sanitair. Het penthouse is gasloos, voorzien van vloerverwarming en beschikt over een separate berging. Met de lift kom je meteen bij je privé-entree uit.

Uit eten en sporten om de hoek, binnenstad op loopafstand

De locatie is perfect. Om de hoek kun je lekker eten bij Mama Gaia, of sporten en ontspannen bij sportcentrum Kenamju. En, zoals gezegd, de binnenstad ligt op loopafstand. Met al haar eigentijdse winkels, musea, gezellige restaurants, de filmkoepel, het theater en rustgevende parken.

Bekijk deze video van het penthouse:

Bouw gestart, verwachte oplevering eerste kwartaal 2024

De bouw is inmiddels gestart. De oplevering wordt in het eerste kwartaal van 2024 verwacht. Als koper van dit penthouse (bouwnummer 16) heb je de mogelijkheid om er een of twee stallingsplaatsen in de onderliggende parkeergarage bij te kopen. Uiteraard wordt het penthouse duurzaam en gasloos gebouwd. De prijs is 1.275.000 euro (v.o.n.). Voor een stallingsplaats betaal je 45.000 euro (v.o.n.).

Interesse? Neem contact op met de makelaar

Heb je belangstelling voor dit laatste penthouse in de Gonnetbuurt? Of wil je er meer over weten? Kijk dan op de projectsite of neem contact op met een van de makelaars: 023-7470002 (Hertog Makelaars Haarlem) of 023-5420244 (Mooijekind Vleut Makelaars).

Bekijk overzicht