Nieuws
14 februari 2023

Hofgeest Buiten: groen en landelijk wonen in Velserbroek. Bouw gestart. Nog enkele woningen beschikbaar

Groen en landelijk wonen, nabij recreatiegebied Spaarnwoude. Ontdek de mogelijkheden in Hofgeest Buiten, een nieuwe woonbuurt in Velserbroek. De meeste woningen in dit dorpse wijkje zijn al verkocht, maar er zijn nog enkele tweekappers en rijwoningen beschikbaar. De prijzen variëren van 590.000 tot 925.000 euro (v.o.n.). Je woont hier op nog geen kwartiertje met de auto van Haarlem. En naar Amsterdam is het slechts een minuut of 35. Fijn om te weten: de bouw is in volle gang.

Grote tuinen, veel openbaar groen, natuurlijke speelplaatsen

Het buitenleven staat centraal in Hofgeest Buiten. En dat voel je. De huizen hebben ruime tuinen en staan in hofjes bij elkaar, er is veel openbaar groen en je ziet zo min mogelijk auto’s in de straat. Kinderen spelen op natuurlijke speelplaatsen, waar ze kunnen klimmen, klauteren en alle ruimte hebben. Ook de architectuur voelt dorps aan. Dat komt onder meer door de puntdaken, dakkapellen, warme kleuren en de afwisseling van hout en metselwerk.

Ruime twee-onder-één-kap woningen op kavels tot wel 280 vierkante meter, rijwoningen met charmante uitstraling

De nog beschikbare woningen zijn ruime twee-onder-één-kap woningen van circa 155 vierkante meter op ruime kavels tot wel 280 vierkante meter. Diverse twee-onder-één-kap woningen hebben drie slaapkamers en een zolder waar je heel gemakkelijk een vierde slaapkamer van kunt maken. Eén tweekapper is standaard voorzien van vijf slaapkamers. De rijwoningen die nog te koop zijn, zijn 128, 129 of 130 vierkante meter groot en beschikken over vier slaapkamers. Deze woningen hebben een charmante uitstraling door een lage kap aan de straatzijde en een hoge kap aan de tuinzijde.

Energiezuinige woningen

De woningen in Hofgeest Buiten zijn energiezuinig. Ze beschikken over een warmtepomp en waar nodig zonnepanelen.

Interesse? Kijk op de website of bel de makelaar

Heb je belangstelling voor een van de nog beschikbare woningen in Hofgeest Buiten? Ga dan naar de woningkiezer op de projectsite, lees meer over de woningen die je het meest interesseren en neem contact op met een van de makelaars. Hun contactgegevens staan op deze pagina.

Scholen, supermarkten en natuur in de buurt

Hofgeest Buiten ligt aan de noordwestelijke kant van Velserbroek. Scholen, supermarkten, openbaar vervoer en sportgelegenheden liggen op loopafstand. In de directe omgeving vind je recreatiegebied Spaarnwoude, waar je heerlijk kunt wandelen, skaten of fietsen. Ook niet ver weg: Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Haarlem ligt op nog geen kwartiertje met de auto. In minder dan twintig minuten ben je op het strand. En ook het centrum van Amsterdam is prima aan te rijden: circa 35 minuten.

Bekijk overzicht