Nieuws
29 mei 2023

Op zoek naar het 'hofjesgevoel'? Ontdek Het Verborgen Hof (De Krijgsman Muiden). Nog enkele woningen beschikbaar

Ruime eengezinswoningen met fijne tuinen, nabij de historische stadskern van Muiden, het IJmeer en een fraai bos. En met historische gebouwen in de directe omgeving. Ontdek nieuwbouwproject Het Verborgen Hof in De Krijgsman Muiden, het nieuwe woonlandschap op het terrein van een voormalige kruitfabriek in Muiden, nabij Amsterdam. Daar zijn nog diverse woningen beschikbaar.

Het Verborgen Hof: eengezinswoningen aan fraaie binnentuin

Het Verborgen Hof bestaat uit 18 woningen aan een mooi ingerichte binnentuin, die voor een echt ‘hofjesgevoel’ zorgt. Je woont hier in de luwte, wég van de drukke stad en niet gestoord door autoverkeer. Kinderen kunnen onbezorgd buitenspelen, terwijl jij in je achtertuin geniet van je krantje en je croissantje. Die tuin is overigens groot genoeg voor een tuinfeest of barbecue met vrienden.

Extra slaap-, hobby- of werkkamer. Oplevering nog dit jaar

De woonoppervlaktes van de nog beschikbare woningen lopen uiteen van 138 tot 143 vierkante meter. Je hebt een riante woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de tuin. Op de eerste verdieping heb je drie slaapkamers en ga je nog een etage hoger, dan is er voldoende ruimte voor een extra slaapkamer, hobbyruimte of werkkamer. De woningen worden opgeleverd inclusief een luxe keuken en een fraaie badkamer. De bouw – met duurzame materialen – verloopt voorspoedig; de eerste bewoners kunnen dit jaar nog hun intrek nemen.

Uitstekende energieprestaties, lagere energierekening

Je woont in Het Verborgen Hof in een zeer energiezuinig huis, waardoor je energierekening fors lager is. De energieprestaties van je woning zijn te danken aan (onder meer) de uitstekende isolatie, triple beglazing, een warmtepomp en vloerverwarming.

Belangstelling? Ga naar de projectsite en schrijf je in. Of kom langs!

De prijzen van de nog beschikbare woningen beginnen bij 787.500 euro (v.o.n.). Welke woningen nog te koop zijn, verandert regelmatig. Kijk voor meer informatie, en voor het actueel beschikbare aanbod, op de projectsite en schrijf je in. Of ga in gesprek met het verkoopteam in het Informatiehuis aan het Kruitpad 14 in Muiden. Je kunt hier op werkdagen terecht van 13.30 tot 17.00 uur, en tot en met zaterdag 8 juli ook op elke zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Kom je liever op afspraak? Geen probleem. Bel dan even: 0294-466608.

Het Verborgen Hof (De Krijgsman Muiden) kort:

  • Woonoppervlaktes van 138 tot 143 vierkante meter.
  • Perceeloppervlakte van 119 tot 148 vierkante meter.
  • Koopsommen vanaf 787.500 euro (v.o.n.)
  • Mogelijkheid voor extra slaapkamer, hobbyruimte of werkplek op de tweede verdieping.
Bekijk overzicht