Nieuws
7 augustus 2022

Binnenkort in verhuur: appartementen BinnenDok, op NDSM aan het IJ. Blijf op de hoogte

Wil jij wonen op NDSM in Amsterdam? Dan is er goed nieuws. In nieuwbouwproject BinnenDok – in het hart van dit nieuwe stadsdistrict aan het IJ – gaan binnenkort 30 appartementen in verhuur. Het gaat vooral om twee- en driekamerappartementen tussen de 50 en 70 vierkante meter. De huurprijzen zijn nog niet bekend. Als je je via de projectsite aanmeldt als belangstellende, blijf je op de hoogte en hoor je vanzelf wanneer de verhuur start.

BinnenDok, NDSM: riante daktuin met uitzicht over het IJ

De uitstraling van BinnenDok wordt wordt robuust, passend bij het rauwe scheepswerfverleden van het gebied. Toch is er volop ruimte voor de zachte kant van wonen. Grote raampartijen zorgen voor veel daglicht, alle appartementen hebben een eigen buitenruimte en er is een riante daktuin. Daar kun je je buren ontmoeten en genieten van het uitzicht over het IJ. De bouw van BinnenDok is inmiddels gestart. De verwachting is dat de appartementen in de eerste helft van 2023 worden opgeleverd.

Het laatste nieuws ontvangen over de huurwoningen in BinnenDok?

BinnenDok bestaat uit meerdere gebouwen, met behalve huur- ook koopappartementen en kantoren. De koopappartementen zijn allemaal al verkocht. Binnenkort komen dus de huurappartementen beschikbaar. Wil je daarover op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in als belangstellende via www.hurenndsm.nl. Dan ontvang je vanzelf de nieuwsbrief vanuit het project.

Wonen op NDSM in Amsterdam, nabij veerpont, horeca en jachthaven

NDSM is een nieuw stadsdistrict op de plek van de voormalige, gelijknamige scheepswerf in Amsterdam Noord. Eeuwen geleden werden hier VOC-schepen gebouwd, later rolden er mammoettankers van de helling. De werf was toen een van de grootste scheepswerven ter wereld. Nu is het een plek met creatieve bedrijven, festivals, aantrekkelijke horeca en steeds meer woningen. Bijzonder aan NDSM zijn de ligging aan het IJ, de nabij gelegen jachthaven en de robuuste restanten van het verleden als scheepswerf. De rauwheid van dat verleden is nog altijd voelbaar in het gebied en is ook de charme ervan. BinnenDok is dan ook voor stedelingen die houden van een rafelrandje en van tegendraads mooi. Wil je meer weten over stadsdistrict NDSM? Kijk op www.levenopndsm.nl.

Bekijk overzicht