Nieuws
11 januari 2023

De sfeer van toen, het gemak van nu. Nog enkele huurwoningen beschikbaar in De Meester, Haarlem

De sfeer van toen, het comfort van nu. Je combineert het als je in De Meester in Haarlem woont, op nog geen vijf minuten fietsen van NS-station Haarlem. Dit fraaie, monumentale schoolgebouw wordt getransformeerd tot een wooncomplex met 178 eigentijdse huurwoningen. In fase 3 zijn (per direct!) nog woningen beschikbaar. En er komt nieuw aanbod aan.

De Meester, Haarlem: gebouw met historische details, ook nieuwbouw

De Meester is een voormalige ambachtsschool. Een groot deel van het gebouw dateert uit de jaren twintig, maar er zijn ook stukken die in de jaren vijftig zijn gebouwd. Met de herontwikkeling komt daar bovendien nieuwbouw bij. Je woont hier straks dus in het voormalige technieklokaal, kooklokaal of laslokaal, óf in een nieuwbouwappartement. Bij de renovatie van het gebouw blijven historische details bewaard. Dat kan gaan om details in bijvoorbeeld de vloeren, wanden en kasten, maar ook in de gevels.

178 huurappartementen: compleet en hoogwaardig afgewerkt

De Meester telt alles bij elkaar 178 huurwoningen. Je kunt kiezen uit diverse woningtypes, zoals entresol woningen, maisonnettes (appartementen over twee lagen), ruime nieuwbouwwoningen en loft appartementen. Alle woningen worden opgeleverd met een complete keuken en badkamer. De afwerking is hoogwaardig. Bijna elke woning heeft een eigen balkon of dakterras. Verder krijgt De Meester een gezamenlijke tuin.

Nog enkele huurwoningen beschikbaar in fase 3

In fase 3 zijn nog woningen beschikbaar. Het gaat deels om renovatieappartementen in een oud deel van het complex, deels om nieuw aangebouwde appartementen. De appartementen hebben twee kamers en een balkon, en zijn 68 tot 93 vierkante meter groot. De huurprijzen variëren van 1.625 tot 1.875 euro per maand, exclusief 50 euro servicekosten. Je kunt via deze pagina op de projectsite een rondleiding aanvragen. De makelaar neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. De oplevering van fase 3 is naar verwachting eind maart. Je kunt hier dus heel snel al wonen!

Binnenkort: nieuw woningaanbod in De Meester, vanaf 1.100 euro per maand

Binnenkort gaat fase 4 van De Meester in verhuur. Deze fase bestaat uit nieuwbouwappartementen: 22 in de vrije sector, 25 met een middenhuur. De huurprijzen beginnen bij 1.100 euro per maand, exclusief servicekosten.

Wonen nabij het historische centrum van Haarlem

De Meester ligt in de gewilde en levendige Kleverparkbuurt in Haarlem, nabij het historische centrum van Haarlem en op nog geen vijf minuten fietsen van de NS-stations Haarlem en Bloemendaal. Vanaf deze stations zijn er directe treinverbindingen met Amsterdam en Den Haag. Met de auto ben je via de N200 in tien minuten in Amsterdam en op Schiphol. En wil je juist rust en ruimte? De duinen en het strand van Zandvoort en Bloemendaal liggen op fietsafstand. Je woont in De Meester in de Metropoolregio Amsterdam, nabij de gezelligheid van de binnenstad van Haarlem en de duinen en het strand van Bloemendaal en Zandvoort.

Bekijk overzicht