Nieuws
29 juni 2024

Je eigen appartement aan de rand van Amsterdam? Denk mee over nieuwbouwproject Steigerblok in Holland Park (Diemen)

Wil jij wonen in de prachtige nieuwbouwwijk Holland Park in Diemen, op een paar minuten fietsen van Amsterdam? Dan is nieuwbouwproject Steigerblok iets voor jou. De plannen voor Steigerblok, dat circa 442 appartementen (koop en huur) omvat, zijn nog in ontwikkeling. En jij kunt meedenken tijdens een bijeenkomst op woensdagavond 3 juli.

Steigerblok: circa 442 appartementen in fraaie stadswijk Holland Park in Diemen, nabij Amsterdam

Steigerblok krijgt circa 442 appartementen, zowel koop als huur. Je woont hier in een rustige omgeving met parkachtig groen, terwijl alle stedelijke voorzieningen dichtbij én goed bereikbaar zijn. Met de fiets ben je in een paar minuten in Amsterdam en op loopafstand pak je de bus. Wil je met de auto? Via de Daalwijkdreef zit je zo op de snelweg.

Denk mee over plannen Steigerblok op woensdag 3 juli (18:00-21:00 uur)

De plannen voor Steigerblok zijn nog volop in ontwikkeling en gebiedsontwikkelaar AM wil daar graag (mogelijke) toekomstige bewoners bij betrekken. Als dit jou een interessant project lijkt, praat en denk dan mee. Dat kan op woensdagavond 3 juli in koffie- en lunchroom DSTRC-DZ aan de Gerrit Rietveldsingel 177 in Diemen. De bijeenkomst is van 18:00 tot 21:00 uur. AM presenteert dan de voorlopige plannen aan de hand van een aantal thema’s en jij kunt vragen stellen en je wensen/behoeften aangeven. Dit is dé kans om mee te denken over wat misschien wel jouw toekomstige woonplek wordt. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden.

Dus, nog even kort:

  • Dag: woensdag 3 juli.
  • Tijd: 18:00-21:00 uur.
  • Locatie: koffie- en lunchroom DSTRC-DZ (Gerrit Rietveldsingel 177, Diemen).
  • Aanmelden niet nodig.

Holland Park: nieuwe stadswijk in Diemen, nabij Amsterdam

Holland Park is een nieuwe stadswijk in Diemen, op fietsafstand van Amsterdam, met inmiddels bijna 3.000 woningen. Die zijn voor een groot deel al bewoond. De wijk bestaat uit vier buurten, die via een groene parkroute met elkaar verbonden zijn. Behalve woningen zijn er in Holland Park inmiddels talrijke voorzieningen, zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen, horeca en sportvoorzieningen. In het hart van Holland Park ligt het Thérèse Schwartzpark, met groene velden rondom een waterpartij. Steigerblok ligt straks min of meer naast dit park. Als je daar van de zon en de buitenlucht wilt genieten, loop je er dus zo naartoe.

Bekijk overzicht