Nieuws
25 januari 2024

Knightsbridge: nieuw aanbod appartementen vanaf 389.500 euro in nieuwe stadswijk Hyde Park

Op zoek naar een compleet en comfortabel appartement, temidden van alles wat de Metropoolregio Amsterdam te bieden heeft? Grijp dan nu je kans in de nieuwe stadswijk Hyde Park in Hoofddorp. Daar is in nieuwbouwproject Knightsbridge nieuw woningaanbod in verkoop: twee- en driekamerappartementen vanaf 389.500 euro (v.o.n.). Je woont hier op enkele minuten lopen van een stadspark, NS-station Hoofddorp, het winkelcentrum van Hoofddorp en een tennisclub, én op 12 (auto)minuten van de Zuidas in Amsterdam. Bekijk hier het aanbod en plan een afspraak in via de contactpagina op de projectsite.

Knightsbridge: appartementen, maisonnettes en penthouses voor allerlei doelgroepen

Knightsbridge bestaat uit zes gebouwen, met flink wat hoogte- en ook kleurverschillen. Daarmee is een zeer gevarieerd woningaanbod gecreëerd, met twee-, drie- en vierkamerappartementen, maisonnettes (tweelaagse appartementen) en penthouses. Dankzij die variatie biedt Knightsbridge voor ieder wat wils: alleengaanden, koppels, gezinnen, empty nesters (van wie de kinderen al het huis uit zijn) en expats. Het nieuwe aanbod bestaat uit tweekamerappartementen van 50 en 54 vierkante meter en driekamerappartementen van 66 vierkante meter.

Complete appartementen met moderne keuken, fraai sanitair en balkon of terras

De appartementen worden opgeleverd met een moderne keuken van Bribus met inbouwapparatuur van Bosch, fraai Duravit sanitair en Porcelanosa tegelwerk, vloerverwarming en vloerkoeling, en een inpandige berging. Ze hebben ook allemaal een eigen balkon. En in de parkeergarage heb je twee fietsparkeerplekken. Ook kun je daar een stallingsplaats voor je auto kopen. De prijzen beginnen bij 389.500 euro (v.o.n.). Meer over deze woningen vind je op deze pagina op de projectsite. Er is ook nog ander woningaanbod beschikbaar in Knightsbridge, variërend van tweekamerappartementen tot penthouses. Het totale, nu beschikbare woningaanbod in Knightsbridge, vind je hier.

Tot rust komen in de schitterende binnentuin, een groene oase in het drukke stadsleven

Zie jij jezelf hier al wonen? Dan geniet je niet alleen van je luxe en zeer energiezuinige (A+++) appartement, maar ook van de prachtige binnentuin. Die is ontworpen door landschapsarchitect Piet Oudolf, een internationale grootmeester op het gebied van tuinen en landschapsarchitectuur. Die binnentuin wordt een plek om te ontsnappen aan de hectiek van het drukke stadsleven. De tuin verbindt je met de natuur en zorgt voor een gemeenschapsgevoel; je ontmoet er je buren en sluit er nieuwe vriendschappen. Én je komt er tot rust. Dat geldt ook voor het naast de wijk gelegen stadspark, waar je kunt wandelen, joggen, fietsen of gewoon genieten van de natuur en de buitenlucht.

Knightsbridge: extra comfort met gemaksdiensten, zodat jij tijd overhoudt

Het comfort is groot in Knightsbridge, en dat komt niet alleen door je luxe appartement. Je kunt namelijk het Hyde Park Butler Point inschakelen om dingen te doen waar jij niet aan toekomt. Zoals je kleding naar de stomerij brengen, een pakketje aannemen als je niet thuis bent, je boodschappen in ontvangst nemen en een bloemetje bestellen. Dan heb jij tijd voor vrienden, familie, hobby’s, sport en andere vormen van ontspanning. Ontspanning vind je trouwens ook in de fitness- en wellnessclub die in Knightsbridge komt. Of in de restaurants en bars die straks in Hyde Park hun deuren openen. En in het (overdekte) winkelcentrum Vier Meren, met eetgelegenheden en talrijke winkels op het gebied van mode, lifestyle en beauty.

De voordelen van een appartement in Knightsbridge, Hyde Park

  • Lagere maandlasten.
  • Energielabel A+++.
  • Nieuwe moderne keuken van Bribus met Bosch inbouwapparatuur.
  • Duravit sanitair en Porcelanosa tegelwerk in de badkamer en het toilet.
  • Vloerverwarming en vloerkoeling door het hele appartement.
  • Garantie op alle apparatuur en materialen via Woningborg.
  • Een ruime inpandige berging.
  • Eigen grond, je betaalt dus geen erfpacht.
  • Geen overdrachtsbelasting en geen bemiddelingskosten.

Interesse? Kom naar het informatiecentrum en ga in gesprek met het verkoopteam

Heb je belangstelling voor een appartement in Knightsbridge? Ga dan naar de aanbodpagina op de projectsite voor het totale (nog beschikbare) woningaanbod. Bezoek vervolgens het informatiecentrum Hyde Park House en ga in gesprek met het verkoopteam. Je kunt via de contactpagina op de projectsite een afspraak maken, maar je kunt ook bellen: 020-7474747. In de volledig uitgeruste showroom informeert de verkoopadviseur je over het actuele aanbod, het gebouw, de voorzieningen en de mogelijkheden voor jouw droomappartement. Je kunt plaatsnemen in de bioscoop, de maquettes bekijken en de woning ervaren door binnen te kijken in een van de modelwoningen. Zo krijg je een goed beeld van de ruimte en het afwerkingsniveau. Het Hyde Park House is open van maandag tot en met zaterdag.

Bekijk overzicht