Nieuws
13 maart 2023

Nog enkele tweekappers beschikbaar in eerste fase Kwadijkerpark (Purmerend)

Er zijn nog enkele tweekappers beschikbaar in de eerste fase van nieuwbouwproject Kwadijkerpark in Purmerend. De woningen zijn al in aanbouw en worden opgeleverd met een casco badkamer, toilet en keuken. Naar verwachting worden de eerste woningen in deze fase eind van de zomer opgeleverd. Je woont in Kwadijkerpark in een bestaand park, met volwassen bomen en mooie waterpartijen, naast het lintdorp Kwadijk.

Kwadijkerpark, Purmerend: nog enkele twee-onder-één-kapwoningen in fase 1

De nog beschikbare twee-onder-één-kapwoningen zijn er in twee typen: Waterlinde en Watercipres. De twee woningen van het type Waterlinde zijn 177 en 187 vierkante meter groot en hebben 5 kamers. De prijzen zijn 722.552 en 756.552 euro (v.o.n.). Deze koopsommen zijn inclusief een zolderindeling, bestaande uit een slaapkamer en een casco badkamer, inclusief vliering. De tweekappers van het type Watercipres hebben een woonoppervlak van 156 vierkante meter, verdeeld over 4 kamers. De prijzen zijn 649.805 en 693.728 euro (v.o.n.). Deze koopsommen zijn inclusief een uitbouw van 2,4 meter aan de achterzijde. De woningen zijn al dan niet geschakeld en hebben hun achtertuin aan een waterpartij. Je hebt op eigen terrein parkeergelegenheid voor 2 auto’s.

Waterlandse stijl, fijne tuin, heerlijk terras

Voor welke woning je ook kiest, de architectuur is fraai, geïnspireerd op de Waterlandse stijl van Broek in Waterland, Kwadijk en de Beemster. Zo krijgt een deel van de woningen op de begane grond metselwerk en houtlook verdiepingen. Kenmerkend zijn daarnaast onder meer erkers, dakkapellen, draaibare raamluiken en topgevels. Een deel van de woningen ligt straks op een terp, zodat het omliggende park nog meer aanvoelt als je tuin. Over ‘buiten’ gesproken: alle woningen hebben een fijne tuin en twee parkeerplaatsen op eigen grond.

Belangstelling? Schrijf je nu in

Fase 1 van Kwadijkerpark krijgt in totaal 45 eengezinswoningen en 22 twee-onder-één-kapwoningen. Het nog beschikbare woningaanbod verandert regelmatig, omdat gereserveerde woningen en woningen onder optie soms alsnog beschikbaar komen. Kijk in de woningzoeker voor de actuele stand van zaken. Spreekt een van de woningen je aan? Schrijf je dan in door het interesseformulier in te vullen. Je kunt ook direct contact opnemen met een van de makelaars. Hun gegevens vind je op de projectsite.

Kwadijkerpark: een fijne woonplek voor iedereen

Kwadijkerpark, dat naast het mooie lintdorp Kwadijk in Purmerend ligt, krijgt 340 woningen, waarvan 240 koopwoningen en 100 sociale huurwoningen (waaronder appartementen). De wijk wordt dan ook een plek voor iedereen. Toch zal het project vooral mensen aantrekken die houden van natuur en duurzaamheid. Op dit moment wónen er trouwens al mensen in Kwadijkerpark, want de Prinsenstichting is er gevestigd. Dat is een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. De interactie die tussen hen en de nieuwe bewoners zal ontstaan, zal voor iedereen mooie ervaringen opleveren.

Bekijk overzicht