Nieuws
8 augustus 2022

Kwadijkerpark: wonen in een park in Purmerend. Nog enkele woningen beschikbaar in fase 1

Wonen in een park met volwassen bomen en mooie waterpartijen. Het kan in nieuwbouwproject Kwadijkerpark in Purmerend, naast het lintdorp Kwadijk. De eerste fase, met 45 eengezinswoningen en 22 twee-onder-één-kap woningen aan het water, is nu in verkoop. Tweederde van de woningen is inmiddels verkocht, een aantal staat onder optie. Maar er zijn ook nog een paar woningen beschikbaar.

Kwadijkerpark, fase 1: eengezinswoningen en tweekappers aan het water

De eengezinswoningen in fase 1 hebben woonoppervlaktes van ongeveer 126 tot 146 vierkante meter. De tweekappers worden met circa 136 tot maar liefst 187 vierkante meter nog rianter. De architectuur is fraai, geïnspireerd op de Waterlandse stijl van Broek in Waterland, Kwadijk en de Beemster. Zo krijgt een deel van de woningen op de begane grond metselwerk, en houtlook verdiepingen. Kenmerkend zijn daarnaast onder meer erkers, dakkapellen, draaibare raamluiken en topgevels. Een deel van de woningen ligt straks op een terp, zodat het omliggende park nog meer aanvoelt als je tuin. Over ‘buiten’ gesproken: alle woningen hebben een fijne tuin of een heerlijk terras. Bij de tweekappers is die buitenruimte zo groot, dat je een of zelfs twee parkeerplaatsen op eigen grond hebt.

Compleet afgewerkt, ruimte voor persoonlijke keuzes

De woningen worden opgeleverd met een luxe keuken (inclusief apparatuur) en fraai sanitair en tegelwerk in het toilet en de badkamer. Die zijn bij de koopsom inbegrepen. Bij alle woningen bepaal jij zelf of je de keuken vóór en de woonkamer áchter wil hebben, of andersom. Koop je een tweekapper, dan kun je er ook nog voor kiezen de keuken in de aanwezige zij-uitbouw te laten installeren. Daarnaast kun je bij de tweekappers ook een slaapkamer op de begane grond laten realiseren. Heel fijn voor de toekomst, zo’n future ready huis.

Prijzen vanaf ongeveer 450.000 euro. Nu inschrijven

Het nog beschikbare woningaanbod in fase 1 verandert regelmatig, omdat de verkoop lekker doorloopt én omdat woningen onder optie soms alsnog beschikbaar komen. De prijzen van de nog beschikbare woningen variëren van ongeveer 450.000 tot circa 600.000 euro (v.o.n.). Kijk op de aanbodpagina op de projectsite voor de actuele stand van zaken. Spreekt een van de woningen je aan? Schrijf je dan via de projectsite. Je kunt ook direct contact opnemen met een van de makelaars. Hun gegevens vind je op de projectsite.

Kwadijkerpark: een fijne woonplek voor iedereen

Kwadijkerpark, dat naast het mooie lintdorp Kwadijk in Purmerend ligt, krijgt 340 woningen, waarvan 240 koopwoningen en 100 sociale huurwoningen (waaronder appartementen). De wijk wordt dan ook een plek voor iedereen. Toch zal het project vooral mensen aantrekken die houden van natuur en duurzaamheid. Op dit moment wónen er trouwens al mensen in Kwadijkerpark, want de Prinsenstichting is er gevestigd. Dat is een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. De interactie die tussen hen en de nieuwe bewoners zal ontstaan, zal voor iedereen mooie ervaringen opleveren.

Bekijk overzicht