Nieuws
11 september 2023

Laatste appartementen Résidence 'Le Garage' in historisch centrum Monnickendam. Bouw gestart!

Riant, comfortabel en energiezuinig wonen in het historische centrum van Monnickendam. Op loopafstand van het Markermeer en de haven waar vandaan je met de boot heerlijk kunt gaan varen. Het kan nog steeds in Résidence ‘Le Garage’, een kleinschalig nieuwbouwplan dat naadloos aansluit bij de karakteristieke bebouwing in de omgeving. Er zijn nog twee appartementen en een penthouse beschikbaar. Goed nieuws: de bouw is gestart, het (trillingsvrije) heiwerk is zelfs al klaar!

Résidence ‘Le Garage’: appartementen met complete keuken, badkamer en groot terras

De twee nog beschikbare appartementen bevinden zich op de eerste etage en zijn 136 en 145 vierkante meter groot. Het ene appartement heeft twee slaapkamers, het andere drie. Die derde slaapkamer kun je ook heel goed als werkruimte inrichten. Behalve veel woonoppervlak heb je ook een groot terras. De woningen worden opgeleverd met een luxe keuken, complete badkamer en apart toilet. Die keuken is voorzien van een kookeiland, hoge kasten, inbouwapparatuur, een kokendwaterkraan en een inductiekookplaat. De badkamer heeft twee wastafels, een bad en een inloopdouche. De prijzen van de appartementen zijn 799.500 en 825.000 euro (v.o.n.).

Fantastisch uitzicht over centrum, haven en Markermeer

Dan het penthouse. Dat ligt op de tweede etage en is 128 vierkante meter groot. Qua uitzicht en ligging is dit een van de mooiste appartementen van Monnickendam. Vanuit het penthouse heb je een prachtig uitzicht over het historische centrum, de oude haven en het Markermeer. Dankzij het vele glas en de dakkapel baadt dit appartement in het licht. Bij binnenkomst kom je in de royale hal met daaraan drie slaapkamers, de badkamer en het toilet. Die badkamer is, net als in de twee appartementen, uitgerust met twee wastafels, een bad en een inloopdouche. De keuken van het penthouse heeft behalve een kookeiland, hoge kasten, inbouwapparatuur, een kokendwaterkraan en een inductiekookplaat, ook een wijnklimaatkast. De koopsom van het penthouse is 798.000 euro (v.o.n.).

Wonen in Monnickendam: bijna energieneutraal, eigen parkeerplaats

De woningen in Résidence ‘Le Garage’ zijn bijna energieneutraal (BENG). Dat is onder meer te danken aan de uitstekende isolatie, een warmtepomp met boiler en vloerverwarming (en vloerkoeling) in alle vertrekken. De uitstekende energieprestaties zorgen bij normaal verbruik voor een lagere energierekening. Het zorgt ook voor extra wooncomfort. Over comfort gesproken: bij elk appartement heb je de mogelijkheid om een buitenparkeerplaats te kopen op de binnenplaats van het terrein. De kosten daarvan: 22.500 euro (v.o.n.). Je kunt ook nog een tweede parkeerplaats kopen, in de stallingsgarage. Die kost 32.500 euro (v.o.n.).

Belangstelling? Neem contact op met de makelaar

Heb je belangstelling voor een van de nog beschikbare woningen in Résidence ‘Le Garage’? Neem dan contact op met Chris Oosting Makelaardij via 06-33033240 of info@chrisoostingmakelaardij.nl. Of kijk op www.chrisoostingmakelaardij.nl.

Monnickendam: historische stad, met veel restaurants, winkels en vier jachthavens

Monnickendam heeft veel te bieden, met een keur aan restaurants en winkelmogelijkheden. En met vier jachthavens komt ook de watersportliefhebber hier volop aan zijn trekken. De zonsopkomst, over de haven, is al voldoende reden om met een goed humeur aan de dag te beginnen. Monnickendam ligt op slechts een kwartiertje met de auto van het centrum van Amsterdam. En met het openbaar vervoer sta je in nog geen 25 minuten op Amsterdam CS. Je woont hier buiten, in een sfeervolle omgeving, dicht bij de hoofdstad: een mooiere woonplek is nauwelijks denkbaar. Ook bijzonder: Résidence ‘Le Garage’ bevindt zich aan de oudste straat van Monnickendam: het Noordeinde (80-86).

Bekijk overzicht