Nieuws
6 juni 2024

Long Beach, HIGH5: appartementen op levendige en groene plek in Haarlem. Nu in presale

Wonen in Haarlem, in een parkachtige sfeer en met een stedelijke vibe. Het kan in nieuwbouwproject HIGH5 in Haarlem Nieuw Zuid. HIGH5 bestaat uit vijf (!) gebouwen met circa 569 koop- en huurwoningen (vooral appartementen) nabij het levendige Californiëplein. De verkoop van het eerste gebouw San Francisco loopt voorspoedig. Daarom is nu de presale van een volgend gebouw gestart: Long Beach. Dit gebouw telt 133 appartementen met koopsommen vanaf 321.961 euro (v.o.n.). Bekijk het aanbod via de woningselector op de projectsite en bepaal nu alvast naar welke woning(en) je voorkeur uitgaat.

HIGH5: wonen in Haarlem, voor starters, ouderen en gezinnen

Of je nu op zoek bent naar je eerste stek, groter wilt gaan wonen of juist kleiner, HIGH5 is een project waar iedereen zich thuis gaat voelen. HIGH5 is onderdeel van de stedelijke vernieuwing van Haarlem Nieuw Zuid. Hier ontstaat een levendig verblijfsgebied met woningen, winkels, cultuur, maatschappelijke voorzieningen en mogelijk een overdekte foodhal. Kloppend hart van Nieuw Zuid is het Californiëplein. De levendigheid van dit plein is voelbaar in HIGH5, en sluit mooi aan bij de bedrijvigheid die daar komt. Tegelijkertijd staan de gebouwen met de ‘voeten’ in parkachtig groen en worden ze omgeven door water.

Nu in presale: Long Beach, 133 appartementen vanaf 321.961 euro

De vijf gebouwen van HIGH5 heten San Francisco, San Jose, San Diego, Long Beach en Los Angeles. San Francisco is in verkoop en de presale van Long Beach is gestart. Dit imposante gebouw verrijst aan het water en groen. De appartementen zijn ongeveer 52 tot 110 vierkante meter groot. Ze hebben een buitenruimte en twee of drie kamers. Er is zelfs een appartement met in basis vier kamers. De woningen voldoen aan de nieuwste duurzaamheidseisen, met onder meer hoogwaardige isolatie en vloerverwarming. Dat levert veel comfort op en een lagere energierekening. Heel fijn: de appartementen worden aangeboden met een complete badkamer en keuken. Die zijn bij de koopsom inbegrepen. De prijzen beginnen bij 321.961 euro (v.o.n.).

Privé buitenruimte bij alle appartementen en gezamenlijke ruimte voor ontmoeting

Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon of loggia. Daarnaast is er is ook een gezamenlijke ruimte voor en van de bewoners, waar je je buren kunt ontmoeten. Je fiets stal je in de stalling in het hart van HIGH5. Voor een deel van de appartementen is daar ook een parkeerplek voor de auto beschikbaar. Deze is niet bij de koopsom inbegrepen. Ben je afhankelijk van een scootmobiel? Op de begane grond van het gebouw is daar een speciale ruimte voor.

Het woningaanbod in Long Beach in het kort:

  • Appartementen van circa 52 tot circa 110 vierkante meter.
  • Prijzen vanaf 321.961 euro (v.o.n.).
  • Duurzaam en energiezuinig.
  • Prijzen inclusief complete badkamer en keuken.
  • Een aantal appartementen heeft een eigen parkeerplek (niet bij de koopsom inbegrepen) in het hart van HIGH5.
  • Collectieve fietsenstalling met eigen plekken in het hart van HIGH5.
  • Gemeenschappelijke ruimte voor alle bewoners

Geef nu je voorkeuren aan en blijf op de hoogte

Heb je interesse in een koopappartement in Long Beach? Bekijk dan nu het woningaanbod via de woningselector op de projectsite en geef aan naar welk appartement je voorkeur uitgaat. Je blijft dan automatisch op de hoogte van het laatste nieuws over het project.

HIGH5: wonen in Haarlem, tussen stad en strand

Wonen in HIGH5 is heerlijk wonen in Haarlem. Deze stad heeft alles wat je je maar wensen kunt. Van een uitgebreid winkelaanbod, met zowel originele boetiekjes als de bekende ketens, tot gezellige horeca en een veelzijdig cultureel aanbod. En dat allemaal op slechts enkele minuten fietsen van HIGH5! In de directe omgeving van HIGH5 vind je eveneens talrijke voorzieningen. Een supermarkt, een bioscoop en een bushalte liggen letterlijk om de hoek. Ook andere winkels en horeca bevinden zich op loopafstand. Wil je even ontsnappen aan de stadse levendigheid? Stap dan op je fiets en rijd naar het strand en de duinen.

Bekijk overzicht