Nieuws
1 februari 2024

Naritaweg: huurappartementen in Amsterdam Sloterdijk-Centrum. Interessefase gestart!

Op zoek naar een huurappartement in Amsterdam? Grijp dan je kans in nieuwbouwproject Naritaweg in Amsterdam Sloterdijk Centrum. Naritaweg bestaat uit 172 vrije sector huurappartementen met woonoppervlaktes van circa 50 tot zo’n 120 vierkante meter. De interessefase, waarin je via de projectsite je voorkeuren kunt aangeven, is gestart. Scroll door alle bouwnummers, plattegronden en impressies. En lees meer over de woningtypen en de vanaf-huurprijzen. Let op: als je tijdens de interessefase je voorkeuren aangeeft, maak je meer kans op de woning die jij wil. 

Geef je voorkeuren door en maak meer kans op een appartement!

De appartementen van Naritaweg gaan via diverse stappen in verhuur. De eerste stap, de interessefase, is nu bezig. Daarna volgt de (exclusieve) Pre-Rent en daarna de definitieve verhuur. Op deze pagina op de projectsite lees je meer over dit proces. Hieronder een korte samenvatting:

  • Interessefase: in deze fase geef je op de projectsite, na het aanmaken van een account, je voorkeuren aan. Je kunt vijf bouwnummers doorgeven. Meedoen loont, want dan word je uitgenodigd voor de Pre-Rent. Daardoor heb je meer kans op de woning van jouw voorkeur.
  • Pre-Rent: in deze fase zijn de definitieve huurprijzen bekend en kun je je voorkeuren nog aanpassen. Verder vul je in deze fase een vragenlijst in en upload je documenten die voor je inschrijving van belang zijn, zoals een werkgeversverklaring en loonopgaven.
  • Definitieve verhuur: in deze fase kan iedereen die niet aan de Interessefase en de Pre-Rent heeft meegedaan, zich inschrijven voor de dan nog beschikbare appartementen.

Naritaweg, Amsterdam: 172 huurappartementen, omringd door het groen van de fraaie binnentuin

Nieuwbouwproject Naritaweg is een schitterend appartementencomplex. Behalve 172 huurappartementen krijgt het gebouw commerciële ruimtes. En boven op de ondergrondse parkeergarage komt een fraaie binnentuin, waar je je buren ontmoet en van de buitenlucht en de zon geniet. Dat laatste kan overigens ook thuis, op het balkon of terras van je eigen huurappartement.

Complete huurappartementen met fraaie afwerking

De appartementen van Naritaweg hebben twee, tweeënhalf, drie of vier kamers en worden opgeleverd met een moderne keuken en badkamer. De keuken is een ingebouwde keuken van Novitelli met apparatuur van Whirlpool. Denk daarbij aan een combimagnetron, een inductiekookplaat met vier zones, een integreerbare afzuigkap, een koelkast met vriesvak en een vaatwasser. De indeling en grootte van de keuken verschillen per type appartement. Verder zijn er appartementen met een aparte werkruimte. De badkamer is in alle appartementen voorzien van tegelwerk tot het plafond en sanitair van Villeroy & Boch. Je hebt daarnaast een badkamermeubel met een enkele of dubbele wastafel, een spiegel met ledverlichting, een inloopdouche met glazen douchewand en een elektrische radiator.

Ook aan de muren hoef je niets te doen. Die zijn bij oplevering gestuct, voorzien van vliesbehang en wit gesaust. Als je de sleutel ontvangt, hoef je alleen nog maar de vloer te leggen en kun je gaan inrichten en wonen.

Naritaweg: energielabel A+ of A++: meer comfort, lagere energierekening

Je woont in Naritaweg duurzaam en energiezuinig. De appartementen heb als voorlopig energielabel A+ of A++. Dat biedt veel comfort en scheelt, bij normaal verbruik, flink in je energierekening.

Wonen in Amsterdam, nabij winkels, horeca en andere voorzieningen

Naritaweg ligt nabij diverse voorzieningen, variërend van supermarkten tot trendy restaurants en van sportclubs tot gezellige cafés. Op fietsafstand liggen bovendien diverse parken, waaronder het Sloterpark (met de Sloterplas) en het Rembrandtpark.

Naritaweg, onderdeel van vernieuwing Amsterdam Sloterdijk Centrum

Nieuwbouwproject Naritaweg is niet het enige nieuwe woongebouw in Amsterdam Sloterdijk Centrum. Ook elders in dit deel van de stad worden (en zijn) woningen gebouwd. Mede dankzij die nieuwbouw verandert deze voormalige kantorenlocatie in een aantrekkelijke, gemengde, groene en duurzame stadswijk. Een wijk met woningen, (nog steeds) kantoren en – op een steenworp afstand – winkels, horeca en andere voorzieningen. Maar ook met de uitstekende bereikbaarheid die dit deel van Amsterdam altijd al heeft gehad. Sloterdijk Centrum is immers een vervoersknooppunt voor trein, bus en tram. De uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer zorgen ervoor dat je met de trein in zeven minuten op Amsterdam Centraal staat. En in iets meer dan een halfuur op Utrecht CS.

Bekijk overzicht