Nieuws
25 april 2024

New Brooklyn, Almere: driekamerappartementen tot 355.000 euro. Nu inschrijven

Brede straten, hoge bomen en een stadse architectuur, met veel baksteen, erkers, souterrains en trappen naar voordeuren. In de nieuwe stadswijk New Brooklyn in Almere Poort woon je ‘New York style’. Deze fraaie wijk krijgt behalve herenhuizen en eengezinswoningen ook appartementen. Sinds kort zijn de laatste zeven appartementen in verkoop, met koopsommen tot maximaal 355.000 euro (v.o.n.). Je kunt je via de aanbodpagina op de projectsite inschrijven.

New Brooklyn: driekamerappartementen met buitenruimte

Het gaat om driekamerappartementen van ongeveer 60 vierkante meter in gebouw Maple. Dat is een kleinschalig gebouw met een ‘ronde hoek’ en groen geglazuurde bakstenen. Dit gebouw bestaat uit vier lagen. Het eerste appartement ligt op de begane grond en beschikt over een tuin. Naast deze woning ligt een bedrijfsruimte. Een koffietent zou daar heel goed kunnen, ook al omdat het gebouw uitkijkt over een veldje met bomen (de groene Meent). Op de tweede, derde en vierde verdieping bevinden zich steeds twee appartementen, elk met een balkon. De koopsommen in gebouw Maple zijn maximaal 355.000 euro (v.o.n.). Heel fijn om te weten: de bouw start gegarandeerd op 1 november dit jaar.

Virtueel door New Brooklyn wandelen via 3D-viewer

New Brooklyn is een wijk met uiteindelijk zo’n 1.400 woningen. Veel woningen zijn inmiddels in aanbouw. Via een 3D-viewer op de projectsite krijg je een goede indruk van de sfeer en uitstraling van de wijk.

Belangstelling voor een appartement? Schrijf je nu in

Heb je belangstelling voor een van de laatste appartementen die nu in verkoop zijn? Kijk dan op de aanbodpagina op de projectsite voor alle informatie en schrijf je in. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met een van de makelaars: Brockhoff Makelaars (020-5437375 of nieuwbouw@brockhoff.nl) of Makelaardij Van der Linden (036-5330077 of nieuwbouw.almere@vanderlinden.nl).

Bekijk overzicht