Nieuws
1 juni 2024

Nieuw Trompenburg: appartementen, herenhuizen en twee- en driekappers in Lisse. Binnenkort in verkoop

Het wordt een fantastische plek om samen een start te maken of je kinderen te laten opgroeien: Nieuw Trompenburg in Lisse. Dit wijkje telt straks 63 woningen met een charmante en stijlvolle uitstraling. Het gaat om appartementen, herenhuizen en twee- en drie-onder-één-kapwoningen. De verkoop start binnenkort. Meld je nu alvast aan via de projectsite, dan blijf je op de hoogte.

Nieuw Trompenburg: nieuwbouw in bestaande buurt, nabij gezellig centrum

Nieuw Trompenburg komt tussen de Achterweg, de Vuursteeglaan en de Heereweg in Lisse. Ooit stonden daar een woonzorgcentrum en deurenfabriek Austria, de laatste jaren lag het terrein braak. Je combineert hier de voordelen van nieuwbouw met het gemak van een bestaande, groene buurt waar alle voorzieningen al aanwezig zijn. Je bent dan ook in een paar minuten op de sportvelden en in het gezellige centrum van Lisse. Daar vind je een uitgebreid winkel- en horeca-aanbod. Je kunt er zelfs naar de bioscoop en het theater. En wil je verderop? Met de auto ben je in een kwartier in Leiden en Noordwijk aan Zee. Haarlem en Amsterdam liggen op slechts een halfuur.

Nieuw Trompenburg, Lisse: gevarieerd woningaanbod, van compact tot zeer riant

Het woningaanbod in Nieuw Trompenburg loopt uiteen van compacte appartementen van circa 47 vierkante meter tot zeer riante tweekappers van circa 181 vierkante meter, die je met een uitbouw nog groter kunt maken. De woningen worden opgeleverd met een moderne badkamer en toilet. Een overzicht:

Appartementen van 47 tot 90 vierkante meter

De appartementen (20 in totaal) komen in een kleinschalig gebouw van vier woonlagen. Ze zijn ideaal voor singles en stellen. De woonoppervlaktes variëren van ongeveer 47 tot 90 vierkante meter. Alle appartementen hebben twee of drie kamers en een balkon of terras, van waaraf je uitkijkt op het groene middengebied. Je auto parkeer je buiten, rondom het gebouw. Je fiets(en) kun je kwijt in de stalling op de begane grond. De prijsindicaties beginnen bij 320.000 euro (v.o.n.).

Herenhuizen met vier of vijf slaapkamers

De herenhuizen zijn charmant en riant, met woonoppervlaktes van circa 145 tot 160 vierkante meter. Behalve een royale woonkamer en eetkeuken met kookeiland heb je vier slaapkamers, met de mogelijkheid van een vijfde. Er is ook nog een uitbouw mogelijk. En zowel voor als achter heb je een fijne tuin. Een deel van de herenhuizen ligt bovendien aan de groenstrook. Daar kunnen je kleine kinderen buiten spelen terwijl jij een oogje in het zeil houdt. De indicatieve koopsom: vanaf 625.000 euro (v.o.n.).

Riante twee- en driekappers met twee parkeerplaatsen op eigen grond

De twee- en drie-onder-één-kapwoningen zijn er in twee typen en staan verspreid door de wijk. Een deel van deze woningen krijgt een traditionele, charmante uitstraling. De andere woningen ogen wat strakker en robuuster. De woonoppervlaktes lopen uiteen van ongeveer 163 tot 181 vierkante meter. Je hebt vier slaapkamers, eventueel vijf. En bijna geen huis is hetzelfde, ook omdat je de indeling deels zelf kunt bepalen. Ook deze woningen kun je met een uitbouw nog groter maken. Je hebt immers tuin genoeg. Heel prettig: bij de tweekappers heb je twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De prijsindicaties beginnen bij 800.000 euro (v.o.n.).

Nieuw Trompenburg: zeer energiezuinig, meer comfort, lagere energierekening

Alle woningen in Nieuw Trompenburg zijn zeer energiezuinig (energielabel A+++). Dat is mede te danken aan zonnepanelen, warmteterugwinning, uitstekende isolatie en een luchtwarmtepomp. Ook zijn ze allemaal voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Dit levert allemaal niet alleen meer comfort op, maar ook een lagere energierekening.

Interesse? Blijf op de hoogte

Heb je belangstelling voor een woning in Nieuw Trompenburg? Ga dan naar de projectsite en meld je aan. Je blijft dan op de hoogte van het laatste nieuws en hoort ook wanneer de verkoop start.

Bekijk overzicht