Nieuws
14 maart 2023

Nieuwe fases Vechtrijk (Weespersluis) nu in presale. Zaterdag 25 maart: rondleiding!

Accenten in het metselwerk, hoge ramen met roedeverdeling, verschillende kleuren gevels, klassieke dakkapellen en stijle kappen. Vechtrijk, onderdeel van Weespersluis (op 15 minuten van Amsterdam), biedt nieuwbouw met oud-Hollandse accenten. Op dinsdag 21 maart zijn fase 2 en 3 van Vechtrijk 3B1 in presale gegaan. Het gaat om 65 woningen. Op zaterdag 25 maart kun je een rondleiding volgen door een vergelijkbaar buurtje.

Proef de sfeer tijdens rondleiding op zaterdag 25 maart

Het nieuwe woningaanbod bestaat uit eengezinswoningen, maisonnettes (tweelaagse appartementen), twee-onder-één-kapwoningen en een vrijstaande villa. Vechtrijk 3B1 wordt een fijn buurtje, met intieme groene straatjes, water rondom en mooie hofjes waar kinderen veilig buiten kunnen spelen. Om die sfeer alvast te proeven, organiseert ontwikkelaar AM op zaterdag 25 maart van 15.00 tot 16.00 uur een ontdekkingstocht langs vergelijkbare hofjes in een ander deel van Weespersluis: Lanenrijk. Laat je verrassen door de intieme sfeer van de woonhofjes, waar kinderen veilig buiten spelen en waar je je buren voor de deur ontmoet. Er is beperkt plek, dus meld je snel aan via deze pagina op de projectsite.

Vechtrijk: wonen tussen parken, water en voorzieningen

Het woningaanbod in fase 2 en 3 is bijzonder gevarieerd, waardoor meerdere doelgroepen hier hun nieuwe thuis kunnen vinden. De woningen worden omringd door twee stadsparken, het water van de Gouw en het centrum van Weespersluis, met winkels, een gezondheidscentrum, een supermarkt en een horecagelegenheid. Aan het centrale meer van Weespersluis komt een strand. En heb je een bootje, dan vaar je vanuit Vechtrijk zo naar de Vecht en verder.

Interesse? Meld je aan en blijf op de hoogte

Bij de start van de presale zijn nieuwe impressies en sfeerplattegronden gepubliceerd. Heb je interesse in dit nieuwe woningaanbod? Meld je dan via de projectsite aan als belangstellende, dan blijf je op de hoogte.

Weespersluis: nabij centrum vestingstadje Weesp, niet ver van Amsterdam

Weespersluis ligt mooi centraal. Met de fiets ben je zo in het centrum van het pittoreske vestingstadje Weesp. Ook de binnenstad van Amsterdam ligt niet ver weg. Vanaf NS-station Weesp, op een paar honderd meter van Weespersluis, vertrekt ieder kwartier een trein die je zo naar de hoofdstad brengt. En op een mooie zondagmiddag sta je in no time in de bossen van Natuurmonumenten of op de Blaricumse heide.

De artist impressions van Vechtrijk 3B1 fase 2 en 3 zijn met zorg samengesteld en geven een goede indruk van het project. Je kunt er geen rechten aan ontlenen.
Bekijk overzicht