Nieuws
2 november 2023

Nobelhorst, Almere: 14 complete huizen in nieuw buurtje De Eilanden. Nu in verkoop

Wonen in een kindvriendelijke omgeving, met je tuin (met vlonder) aan het water, of met uitzicht óp het water. Het kan in De Eilanden, een nieuw woonbuurtje in het Marktdorp in Almere Nobelhorst. De eerste veertien complete huizen in dit buurtje zijn nu in verkoop. Het gaat om rijhuizen en twee-onder-één-kaphuizen met prijzen vanaf 475.000 euro (v.o.n.).

De Eilanden, Almere Nobelhorst: waar elke dag voelt als een dag op vakantie

Woonbuurtje De Eilanden bestaat uit twee eilanden. Je woont hier omringd door water en groen. Dwars door het buurtje loopt een natuurvriendelijke oever met mooie rietkragen en stoere knotwilgen. Struin langs de waterkant richting het bomenparkje waar je (in de toekomst) prachtige grote bomen vindt. Laat je kinderen hier fijn in het gras spelen. En lees in de schaduw van de bomen ontspannen een boek. Elke dag voelt hier als een dag op vakantie.

14 complete huizen met luxe keuken en badkamer

Je koopt in De Eilanden een compleet rijhuis of twee-onder-één-kaphuis. Dit betekent dat je huis standaard een luxe keuken heeft met apparatuur van Siemens, Bora en Quooker. Ook de luxe badkamer is al voorzien van tegelwerk en Villeroy & Boch sanitair. Je kunt de keuken en de badkamer overigens helemaal naar eigen wensen aanpassen in de showroom, zodat je hele huis naar jouw smaak is ingericht.

Rij- en hoekhuizen met zonnige tuin

De zes rijhuizen (waarvan twee hoekhuizen) liggen ‘aan de wal’. Afhankelijk van het type variëren de woonoppervlaktes van 125 tot 146 vierkante meter. De benedenverdieping heeft een ruime woonkamer met open leefkeuken en een apart toilet. Boven bevinden zich drie slaapkamers, die ook prima als kantoorruimte of hobbykamer kunnen worden gebruikt. Je kijkt vanuit je huis uit op een bomenparkje. En natuurlijk op je zonnige tuin, die op het zuidwesten ligt. Hier geniet je na een lange werkdag heerlijk van een drankje in de avondzon. De prijzen lopen uiteen van 475.000 tot 580.000 euro (v.o.n.).

Twee-onder-één-kaphuizen met tuin en vlonder aan het water

De acht twee-onder-één-kaphuizen hebben een heerlijke tuin mét vlonder aan het water. Afhankelijk van het type lopen de woonoppervlaktes uiteen van 152 tot 160 vierkante meter. Op de begane grond heb je een ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en een riante leefkeuken met schiereiland. Je geniet hier van lange avonden heerlijk tafelen met vrienden en familie. Op de verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een complete badkamer. De prijzen lopen uiteen van 650.000 tot 685.000 euro (v.o.n.).

Nu in verkoop. Inschrijven kan tot donderdag 9 november (12:00 uur)

De verkoop van de veertien huizen van De Eilanden is gestart. Wil jij hier graag wonen? Schrijf je dan nu in via de aanbodpagina op de projectsite. Het gaat om de bouwnummers 1 tot en met 14. Doe het wel snel. De inschrijving sluit donderdag 9 november (12:00 uur). Overigens, op dezelfde pagina vind je ook het nog beschikbare woningaanbod in eerdere fases en andere buurten van Nobelhorst.

Dorps wonen in Almere Nobelhorst

Nobelhorst wordt wel het dorp van Almere genoemd. Het bestaat uit verschillende buurtjes: Het Brinkdorp, De Vallei en Het Marktdorp. Elk buurtje heeft zijn eigen verhaal, karakter en sfeer, maar is altijd omringd door groen. En met een geweldig bos naast de deur en veel water in de buurt kun je je hier uren vermaken in de natuur. Ook in Het Marktdorp, het nieuwste deel van Nobelhorst, is het heerlijk dorps wonen.

Bekijk overzicht