Nieuws
28 mei 2023

Nog enkele woningen beschikbaar in Vechtrijk XB2 (Weespersluis), nabij de haven. Mét afbouwpakket, dus klussen niet nodig

Wonen nabij de haven en het centrum van Weespersluis,  in een nieuwbouwhuis met oud-Hollandse kenmerken, even buiten Amsterdam. Het kan nog steeds in fase XB2 van deelgebied Vechtrijk in Weespersluis. Daar zijn nog enkele woningen beschikbaar met energielabel A+++. Hoeveel dat scheelt in je energierekening, kun je hier berekenen. Bijzonder: een deel van de woningen wordt opgeleverd met keuken, sanitair, wand- en vloerafwerking én raamdecoratie.

Vechtrijk XB2, Weespersluis: nieuwbouw in oud-Hollandse stijl

De nog beschikbare woningen in deze fase hebben drie of vier slaapkamers en woonoppervlaktes van 117 tot 158 vierkante meter. Het gaat om eengezinswoningen met prijzen van 685.000 tot 895.000 euro (v.o.n.). Vechtrijk XB2 ligt nabij de haven en het centrum van Weespersluis. De woningen hebben oud-Hollandse kenmerken in hun architectuur, zoals verticale ramen met roedeverdeling, verschillende kleuren baksteen en subtiele decoraties en details in het metselwerk. Je woont hier aan een binnenplaats, waar je achtertuin aan grenst en waar je ook je auto parkeert.

Compleet opgeleverd en afgebouwd, klussen niet nodig

Bijzonder is dat aan een deel van de nog beschikbare woningen (de bouwnummers 1 tot en met 4) een fraai afbouwpakket is gekoppeld. Dat betekent dat deze woningen worden opgeleverd met een complete keuken, sanitair, vloer- en wandafwerking en raamdecoratie. Je hoeft dus niet zelf te klussen of te schilderen. Meer informatie over het afbouwpakket vind je via de aanbodpagina op de projectsite. Klik op een van de genoemde bouwnummers (1 tot en met 4) en ga naar de knop ‘Downloads’.

Vergelijk je huidige energielasten met wat je in Vechtrijk betaalt

Vanwege de onvoorspelbare energieprijzen zijn de zeer energiezuinige nieuwbouwwoningen van Vechtrijk fase XB2 extra aantrekkelijk. Met het voorlopige energielabel A+++ zijn je energielasten fors lager. Op deze pagina op de projectsite staat een energie-tool, waarmee je je huidige energielasten globaal kunt vergelijken met je energielasten in deze fase van Vechtrijk.

Belangstelling? Neem contact op met het verkoopteam

Heb je belangstelling voor een van de nog beschikbare woningen in Vechtrijk fase XB2 (Weespersluis)? Kijk dan op de projectsite voor alle informatie en schrijf je in, of neem direct contact op met het verkoopteam.

Vechtrijk: de sfeer van een charmant vestingstadje aan de Vecht

Vechtrijk is het centrum van Weespersluis en krijgt de uitstraling die daarbij past. De architectuur is geïnspireerd op de typisch Hollandse dorpen langs de Vecht. Die charme zie je terug in de klassieke oud-Hollandse uitstraling van de woningen, de hoge plafonds, de nostalgische geveldetails, de knusse straatjes, het vele water en de groene oevers. Wonen in Vechtrijk voelt als wonen in een charmant vestingstadje aan de Vecht. Een vestingstadje waarin bovendien altijd wel iets te beleven is. Aan en nabij de haven komen bijvoorbeeld een supermarkt, kleine winkels en een gezondheidscentrum. Ook is er ruimte voor horeca. Je doet je boodschappen dus gewoon om de hoek, net als je vrijdagmiddagborrel.

Weespersluis: groen en waterrijk woonlandschap, op 10 minuten van Amsterdam

Weespersluis is een prachtig groen en waterrijk woonlandschap, nabij de historische vestingstad Weesp, op maar tien autominuten van Amsterdam en een kwartier met de trein. Weesp heeft een schilderachtig stadscentrum, met gezellige winkels en sfeervolle restaurants en terrassen. Een groot deel van Weespersluis is gereserveerd voor natuur en water. Er komen drie stadsparken, een groot landschapspark en een grote waterplas: de Gouw.

Bekijk overzicht