Nieuws
13 maart 2023

Riant en energieneutraal wonen in Quatrebras Park in Badhoevedorp

Wil jij wonen op een halfuurtje fietsen van het Vondelpark, dicht bij uitvalswegen en in een duurzame en riante woning? Dan is nieuwbouwwijk Quatrebras Park in Badhoevedorp jouw plek. Je kunt gebruikmaken van de voorzieningen van Amsterdam, maar ook Badhoevedorp heeft van alles te bieden. Een centrum met scholen, horeca, winkels, een weekmarkt en drie supermarkten. Ook zijn er talrijke sportclubs, bijvoorbeeld voetbal, padel, tennis, zwemmen en hockey. En dóór de wijk komt het Groene Lint, een groen wandel- en fietspad met sportmogelijkheden.

  • Nieuwsgierig geworden naar wonen in Badhoevedorp? In de laatste fase van Quatrebras Park zijn nog woningen beschikbaar! Kijk voor het actuele woningaanbod in de woningzoeker op deze website.

Rijwoningen, tweekappers en vrijstaande huizen vanaf 660.000 euro

De nog beschikbare woningen zijn diverse rij- en hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande huizen. De rij- en hoekwoningen zijn er in diverse typen, met woonoppervlaktes van 144 tot 166 vierkante meter en 5 of 6 kamers. De prijzen beginnen bij 660.000 euro (v.o.n.). De tweekappers hebben woonoppervlaktes van ruim 200 vierkante meter, verdeeld over 6 kamers. Behalve veel woonruimte heb je een ruime tuin, met 2 parkeerplaatsen op eigen grond. De prijzen beginnen bij 1.100.000 euro (v.o.n.). Dan is er nog een vrijstaand huis van 208 vierkante meter, met 6 kamers. De prijs: 1.250.000 euro (v.o.n.). Extra fijn: alle woningen staan op eigen grond, je betaalt dus geen erfpacht.

Sfeervolle jaren dertig architectuur

Alle woningen zijn ontworpen in sfeervolle jaren dertig architectuur met een moderne twist. Denk daarbij aan overhangende daken, erkers, gedetailleerd metselwerk, dwarskappen en ramen met roedes. De woningen worden bovendien opgeleverd met een fraaie Siematic keuken en een complete badkamer.

Woningen in Quatrebras Park gasloos en energieneutraal

De woningen zijn gasloos en energieneutraal. Dat laatste betekent dat ze genoeg energie opleveren voor de gebouwgebonden installaties, zoals verwarming, ventilatie en verlichting. Elke woning heeft een individuele bodemwarmtepomp, met vloerverwarming en vloerkoeling op alle verdiepingen. Verder zijn de huizen voorzien van zonnepanelen en mechanische ventilatie met warmteterugwinning. Ook zijn ze uitstekend geïsoleerd. Dit scheelt allemaal aanzienlijk in de energiekosten. Bovendien kun je bij veel hypotheekverstrekkers extra lenen als je huis energieneutraal is. Dat kan oplopen tot 15.000 euro.

Belangstelling? Schrijf je in!

Heb je belangstelling om te komen wonen in Quatrebras Park? Kijk voor het actuele woningaanbod in de woningzoeker op deze website. Daar zie je de beschikbare woningen, maar ook de woningen die al onder optie staan. Ook voor de woningen onder optie kun je je nog inschrijven. Het verkoopteam neemt dan contact op om je wensen door te spreken. Wellicht kun je samen met de makelaar op zoek gaan naar een andere woning. Ook kan direct contact met je worden opgenomen als jouw favoriete woning toch vrijkomt.

Bekijk overzicht