Nieuws
10 mei 2023

Parel van Zuid: appartementen en gezinswoningen aan de Zaan. Zaterdag 20 mei: start verkoop!

Wonen aan de Zaan, in een huis of appartement met een typisch Zaanse uitstraling. Het kan in Parel van Zuid, een nieuwbouwproject nabij het gezellige centrum van Wormerveer. Parel van Zuid omvat 6 gezinswoningen en 16 appartementen in panden met een statige, stijlvolle, speelse en stoere architectuur. De woonoppervlaktes variëren van 36 tot 187 vierkante meter. De prijsindicaties lopen uiteen van 219.000 tot 650.000 euro (v.o.n.). De verkoop start zaterdag 20 mei met een event bij Batavia 1894. Dan worden ook de definitieve prijzen bekend.

Start verkoop event op zaterdag 20 mei, woningzoeker nu al online

Het start verkoop event op zaterdag 20 mei is bij Batavia 1894 aan de Veerdijk 39 in Wormer. Dat ligt aan de andere kant van de Zaan, op loopafstand van de plek waar Parel van Zuid zal verrijzen. Je bent daar tussen 14.00 en 17.00 uur welkom. Je kunt in gesprek met de makelaars van Thijssen Makelaardij, een financieel adviseur van De Hypotheekshop en mensen van ontwikkelaar en bouwer Bot Bouw. Ook zijn er VR-brillen om alvast te ervaren hoe het is om in Parel van Zuid te wonen. Als klap op de vuurpijl kun je de omgeving verkennen vanaf het water: je kunt mee met een korte boottocht over de Zaan. De uiteindelijke inschrijving verloopt online, via de projectsite. De woningzoeker staat al live. Je kunt je dus van tevoren goed oriënteren op het woningaanbod.

Parel van Zuid (Wormerveer): appartementen en gezinswoningen in Zaanse stijl

Als je de woningzoeker bekijkt, zie je dat achter de charmante, gekleurde gevels van Parel van Zuid bijna geen huis hetzelfde is. Je vindt er appartementen, maisonnettes, een penthouse en grote gezinswoningen, zelfs met een kantoorruimte. De appartementen, maisonnettes en het penthouse bevinden zich in de woningtypen ‘Pakhuizen’, ‘De Werf’ en ‘De Zaankanter’. De gezinswoningen zijn te vinden in de woningtypen ‘Notariswoning’ en ‘Zaans Geluk’.

Prijsindicaties Parel van Zuid: vanaf 219.000 euro

De prijsindicaties lopen uiteen van 219.000 euro voor het meest compacte appartement tot 650.000 euro voor de grootste gezinswoning. Let op: het gaat hier om prijsindicaties. De definitieve prijzen worden op de dag van de start verkoop (zaterdag 20 mei) bekend.

Lagere energielasten, comfortabel gevoel

De woningen van Parel van Zuid zijn allemaal gasloos, voorzien van vloerverwarming en heel goed geïsoleerd. Dat scheelt enorm in de energielasten en voelt heel comfortabel.

Eigen buitenruimtes, beschutte binnentuin

Alle woningen hebben één of meerdere buitenruimtes in de vorm van een Frans balkon, een loggia, een terras en/of een dakterras. Tussen de woningen van Parel van Zuid ligt de beschutte binnentuin, die met plantenbakken wordt ingericht. Beplanting zorgt voor een duidelijke afscheiding tussen het gezamenlijke gebied en de privé-terrassen.

Auto en fiets parkeren

Parkeren is in Parel van Zuid geen probleem. Onder de binnentuin is voor elke woning een overdekte parkeerplaats beschikbaar. Daar kun je ook je fiets stallen. Heel prettig: het project is voorzien van een lift. Heb je een appartement op de eerste, tweede, derde of vierde verdieping, dan kun je vanuit de parkeerruimte met de lift naar je woning. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon via de daktuin en de trap.

Rustig wonen aan de Zaan, niet ver van Zaandam en Amsterdam

Je woont in Parel van Zuid lekker rustig aan of nabij het water van de Zaan. Tegelijkertijd ben je zo in hartje Zaandam of Amsterdam. Zaandam ligt sowieso om de hoek, Amsterdam is een kwartiertje met de auto. En het openbaar vervoer is een uitstekende optie. De bus stopt praktisch voor de deur en op 5 minuten fietsen stap je op de trein. Wormerveer heeft zelf ook veel te bieden, zoals horeca en winkels, onder meer in Winkelcentrum Marktplein, op 5 minuten fietsen. In de buurt van Parel van Zuid vind je bovendien een supermarkt.

Bekijk overzicht