Nieuws
11 juni 2024

Park Valley, Diemen: appartementen vanaf 395.000 euro. Nu in verkoop

59 comfortabele en energiezuinige appartementen in een autovrije en groene wijk, op een kwartiertje fietsen van de leukste voorzieningen van Amsterdam Oost. Ze zijn dinsdag 11 juni in verkoop gegaan in nieuwbouwproject Park Valley in Diemen. Het gaat om twee-, drie- en vierkamerappartementen van circa 50 tot 149 vierkante meter, met prijzen vanaf 395.000 euro (v.o.n.). Daar zitten dus ook appartementen tussen die voor een hypotheek met NHG in aanmerking komen. Je kunt je inschrijven via de projectsite.

Park Valley, fase 2a: appartementen met twee, drie of vier kamers. Prijzen vanaf 395.000 euro

De appartementen bevinden zich in twee gebouwen (blok I en J, fase 2a). Ze zijn circa 50 tot 149 vierkante meter groot en hebben twee, drie of vier kamers. Elk appartement heeft een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon of (dak)terras. Het grootste appartement heeft zelfs twee buitenruimtes. De woningen worden opgeleverd met een badkamer en toilet die voorzien zijn van tegelwerk en sanitair. Je bent vrij om zelf je keuken te kiezen. De standaard aansluitpunten zitten bij oplevering al wel netjes op hun plek. Heel fijn: je kunt in de onderliggende garage een eigen parkeerplaats bij je appartement kopen. De prijzen van de appartementen lopen uiteen van 395.000 tot 825.000 euro (v.o.n.).

Hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie, geen erfpacht

Voor een deel van de appartementen kun je een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) aanvragen. Dat levert een iets lagere rente op en biedt je de zekerheid dat je hypotheek wordt afgelost als jij dat (buiten jouw schuld) niet meer kunt. Je betaalt in Park Valley bovendien geen erfpacht. De woningen staan namelijk op eigen grond.

Park Valley, Diemen: groene oase in stedelijk gebied

Park Valley wordt wel ‘een groene oase in stedelijk gebied’ genoemd. Er is dan ook veel aandacht voor buiten leven. Alle appartementen hebben, zoals gezegd, een eigen buitenruimte. Daarnaast kun je altijd van de zon en de buitenlucht genieten (en je buren ontmoeten) in de parkachtige tuin naast de gebouwen. Verder is er een gezamenlijk dakterras. Dwars door Park Valley loopt bovendien een autovrije parkstrook met een singel, glooiende oevers, bomen, wandelpaden, picknickplekken en speelplaatsen. De wijk voelt aan als een stadspark, maar dan wel een stadspark waarin je kunt wonen. Park Valley ligt ook nog eens naast het Bergwijkpark.

Appartementen Park Valley: duurzaam en zeer energiezuinig

Nog meer groen: de appartementen zijn duurzaam, gasloos en zeer energiezuinig (energielabel A+++). De uitstekende energieprestaties zijn mogelijk dankzij (onder meer) een bodemwarmtepomp, warmte-koude opslag, hoogwaardige isolatie, drievoudige beglazing en zonnepanelen. Dat scheelt in je energiekosten en is ook nog eens heel comfortabel. Daarnaast wordt bij de bouw zo veel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke, herbruikbare materialen.

Inschrijven via projectsite

De verkoop van de appartementen is dinsdag 11 juni gestart. Heb je belangstelling? Schrijf je dan nu in via de projectsite.

Bekijk overzicht