Nieuws
22 januari 2023

Porto (Almere DUIN): energiezuinige appartementen met uitzicht op het IJmeer. Start verkoop: donderdag 26 januari

Zeilboten trekken glinstersporen door het water, joggers rennen zich fit door de duinen, meeuwen krijsen de nacht vaarwel en de eerste zonnestralen kietelen je gezicht. Het lijkt alsof je op vakantie bent. Maar je zit ‘gewoon’ thuis aan je ontbijt, op je balkon in wooncomplex Porto in Almere DUIN. Deze eyecatcher krijgt 102 appartementen verdeeld over 24 woonlagen. De prijzen beginnen bij 500.000 euro (v.o.n.). Op donderdag 26 januari start de verkoop, zowel online als op locatie.

Porto: complete appartementen met buitenruimte en parkeerplaats, vanaf 500.000 euro

Porto verrijst in deelgebied Kop Noord, op loopafstand van de jachthaven, het strand aan het IJmeer en het duingebied van DUIN. De appartementen hebben woonoppervlaktes van 90 tot 205 vierkante meter, verdeeld over drie of vier kamers. De prijzen beginnen bij 500.000 euro (v.o.n.). Alle woningen worden opgeleverd met een complete SieMatic keuken met Siemens inbouwapparatuur, en met fraai sanitair. Ze hebben ook allemaal een fijne buitenruimte, zo veel mogelijk op het water gericht. Bij elk appartement hoort een eigen parkeerplaats in de onderliggende garage. Koop je een tweelaags penthouse, dan heb je zelfs twee eigen parkeerplekken.

Bijna energie-neutraal, dat ga je merken aan je energierekening

Je woont in Porto riant, comfortabel én heel energiezuinig. Porto voldoet aan de BENG-eisen (Bijna Energie-Neutraal Gebouw). Dat betekent onder meer dat je appartement gasloos is en bijzonder goed geïsoleerd. Dat ga je merken je aan je energierekening. Los daarvan zorgt het voor meer comfort: de temperatuur is stabiel, de lucht altijd vers en de geluidsoverlast vrijwel nihil.

Start verkoop op donderdag 26 januari, online en op locatie

Porto gaat op donderdag 26 januari in verkoop, zowel online als op locatie. Je bent van 16.30 tot 19.00 uur welkom in de DUINhal, de centrale ontmoetingsplek van de wijk. Dan kun je in gesprek met het verkoopteam en krijg je de brochure mee. Het adres: Zeeduinweg 236 in Almere. Parkeren kan in de ondergelegen garage. De inschrijving zelf verloopt via de projectsite. De inschrijving sluit op maandag 6 februari (12.00 uur).

DUIN: wonen tussen strand, jachthaven, duinen en stad

DUIN is een bijzondere nieuwbouwwijk in Almere Poort, vooral dankzij het unieke, aangelegde duinlandschap. Je vindt hier duinen van wel 10 meter hoog, maar ook bosachtige gebieden, een fraaie jachthaven en een heerlijk strand. Voorzieningen vind je in en rond de DUINhal. Zoals een supermarkt, restaurants, een sportschool, een yogastudio en kinderopvang. En wil je een dagje shoppen of naar musea en evenementen, dan zijn het centrum van Almere en Amsterdam nooit ver weg.

Bekijk overzicht