Nieuws
7 mei 2024

Rabobank: inloopavonden met hypotheekadvies voor starters op de woningmarkt

Ben jij klaar met dromen en wil jij het kopen van je eerste huis realiseren? Ontdek je financiële mogelijkheden en kom langs bij een van de inloopavonden voor starters, die Rabobank deze weken in Amsterdam en regio organiseert. Er staan nog twee inloopavonden op het programma: op donderdag 23 en donderdag 30 mei.

Inloopavonden in Amsterdam, Almere en Hoofddorp

Op deze inloopavonden kun je tussen 18:00 en 21:00 uur zonder afspraak binnenlopen bij de Rabobank-vestigingen Amsterdam, Almere en Hoofddorp. Bespreek samen met de adviseur van de bank je woonwensen en laat vrijblijvend jouw financiële mogelijkheden berekenen.

Wat neem je mee?

Als je naar een van de inloopavonden komt, moet je een recente salarisstrook meenemen. De adviseurs hebben de informatie daarop nodig om inzichtelijk te krijgen wat je maximaal kunt lenen.

Inloopavonden: waar en wanneer?

De inloopavonden vinden plaats op de volgende Rabobank-vestigingen:

  • Rabobank Amsterdam: Van Baerlestraat 102-106.
  • Rabobank regio Schiphol (Hoofddorp): Polarisavenue 150.
  • Rabobank Almere: Grotemarkt 2.

Nog even de (nog resterende) data: 23 en 30 mei. Dit is beide keren dus op een donderdagavond, van 18:00 tot 21:00 uur.

Verhinderd? Maak dan een afspraak via de website

Dus, droom jij van je eerste koophuis en wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Aarzel dan niet en kom langs bij een van de inloopavonden voor starters. Ben je verhinderd, maar wel benieuwd wat er financieel haalbaar is? Maak dan via deze pagina een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek met een adviseur van Raboank. Dit kan waar en wanneer het jou uitkomt, ook online.

Bekijk overzicht