Nieuws
21 mei 2024

Sluishuis, Amsterdam: het laatste penthouse en 10 procent korting op laatste ligplaatsen

Wonen in een iconisch gebouw in Amsterdam, of op het water er pal naast. Het kan per direct in en bij Sluishuis in Amsterdam Oost (IJburg). Daar zijn nog één penthouse en enkele ligplaatsen (waterkavels) voor woonschepen beschikbaar. Het appartement is helemaal afgebouwd, op de keuken na. Als u die heeft uitgekozen en laten plaatsen, kunt u er wonen. De ligplaatsen zijn helemáál klaar voor gebruik. Goed om te weten: voor de ligplaatsen krijgt u 10 procent korting op de aankoopprijs.

Sluishuis: tweelaags penthouse met twee buitenruimtes

Allereerst het penthouse. Dat is een tweelaags appartement (duplex penthouse) op de negende en de tiende verdieping van het iconische gebouw. Het penthouse is 152 vierkante meter groot, heeft twee buitenruimtes en is helemaal afgewerkt. De woning heeft gladde wanden, wit schilderwerk, laminaat vloeren in hout look en een badkamer en toiletten in stijl. De keuken zit niet in de koopsom. Die kies je dus helemaal zelf. Het uitzicht is fenomenaal. U kijkt uit over de wandelpromenade bij Sluishuis en de woonschepen die daar liggen afgemeerd. Ook heeft u uitzicht over het IJmeer. De koopsom is 924.000 euro (v.o.n.), op basis van jaarlijkse canon. Meer informatie leest u op deze pagina op de projectsite. U kunt ook contact opnemen met een van de makelaars: Hellen Groen-de Leijer en Isabeau Boender van makelaarskantoor Carla van den Brink (020-6717272) of Pascal de Groot van Divapro (020-2272977).

Laatste ligplaatsen voor woonschepen bij Sluishuis: 10 procent korting

Dan de ligplaatsen. Daarvan zijn er nog enkele beschikbaar. Het gaat om ligplaatsen van 32 bij 7 meter, met alle nutsvoorzieningen die u nodig heeft. Denk aan elektriciteit, persriolering, waterleiding, internet en CAI. Er is ook een droge blusleiding aanwezig. U kunt op deze waterkavels woonschepen aanmeren met een formaat van 30 bij 5 meter. De woonschepen hoeven niet meer varend te zijn, maar moeten wel herkenbaar zijn als ‘van origine varend’. De prijzen van de waterkavels beginnen bij 291.867 euro (v.o.n.), op basis van jaarlijkse canon. Als u snel beslist en de kavel uit eigen middelen kunt betalen, krijgt u 10 procent korting. Op deze pagina op de projectsite leest u meer over de ligplaatsen. U kunt ook contact opnemen met Sense Vastgoed en Makelaardij (020-4711904).

Meer weten?

Heeft u interesse en wilt u eerst meer weten over Sluishuis en de omgeving? Kijk dan op www.sluishuis.nl. Daar vindt u ook de contactgegevens van de makelaars voor zowel het penthouse als de laatste ligplaatsen. Sluishuis is te vinden aan de Haringbuisdijk in Amsterdam IJburg.

Bekijk overzicht