Nieuws
7 juli 2024

Sluishuis, Amsterdam: laatste Duplex Penthouse, afgebouwd en in prijs verlaagd! Open huis op 11 juli

Gemaakt voor levensgenieters, met riante afmetingen, twee balkons op het zuiden en een ongeëvenaard uitzicht. Ontdek het laatste Duplex Penthouse van Sluishuis. Dit schitterende appartement van 152 vierkante meter is fraai afgebouwd en afgewerkt. U hoeft alleen nog maar de keuken te kiezen en dan kunt u hier wonen. En … de prijs is verlaagd. Ontdek er alles over tijdens het open huis op donderdag 11 juli tussen 12:00 en 15:00 uur. Meld u aan bij Isabeau Boender van makelaarskantoor Carla van den Brink via 020-6717272 of isabeau@vandenbrink.nl.

Duplex Penthouse in Sluishuis: 152 vierkante meter, twee terrassen, in stijl afgebouwd

Het Duplex Penthouse ligt op de negende en tiende verdieping en is 152 vierkante meter groot. U heeft twee balkons op het zuiden. Wonen en slapen bevinden zich op twee verschillende etages. Op de ene verdieping heeft u een riante woonkamer met keuken, op de andere verdieping bevinden zich twee slaapkamers, de badkamer en het tweede toilet. Alle binnenwanden van het Duplex Penthouse zijn glad afgewerkt en wit geschilderd, en de vloeren zijn met hout afgewerkt. De badkamer en de toiletten zijn compleet en in stijl afgebouwd. Een keuken is er nog niet. Die kunt u dus zelf uitzoeken.

De koopsom van het Duplex Penthouse is verlaagd van 924.000 naar 895.000 euro. Deze prijs is vrij op naam en op basis van een jaarlijkse canon.

Zeer energiezuinig, comfortabel in de winter, aangenaam koel in de zomer

Het appartement is uitgerust met zeer energiezuinige installaties voor verwarmen, koelen, warm tapwater en ventilatie. En dankzij vloerverwarming, vloerkoeling en een slimme thermostaat is het binnenklimaat altijd aangenaam: comfortabel in de winter, aangenaam koel in de zomer. Het Sluishuis-gebouw wekt sowieso meer energie op dan de bewoners verbruiken. Dat is mogelijk dankzij zonnepanelen op het dak en het zonne-eiland, de efficiënte warmtepompinstallatie, de uitstekende isolatie (met o.a. triple-glas) en ruimteverwarming die gebruiksafhankelijk is. In Sluishuis is uw energieverbruik dan ook veel lager dan u gewend bent.

Sloepen en woonschepen aan steiger Sluishuis, parkeren onder het gebouw

Bijzonder aan Sluishuis is het maritieme karakter. Dat voel je overal om je heen. Het gebouw kijkt uit over het IJ en je kunt er met je sloep onderdoor varen. Rondom liggen bovendien robuuste steigers. Die vormen niet alleen een wandelpromenade, maar fungeren ook als aanlegplaatsen voor woonschepen en sloepen. U kunt bij uw woning een eigen sloepplaats kopen. In twintig minuten vaart u van Sluishuis naar het centrum van de stad. Behalve aanlegplaatsen voor váártuigen zijn er ook parkeerplaatsen voor vóértuigen, en wel onder het gebouw. Daar kunt u voor uw auto een eigen parkeerplaats huren.

Sluishuis: voor young professionals, gezinnen, senioren en watersportliefhebbers

Sluishuis voorziet in de woonwensen van een gevarieerde groep mensen, van allerlei leeftijden en gezinssamenstellingen. Het gebouw biedt u een levendige woonomgeving aan, boven en op het water. Young professionals van over de hele wereld, gezinnen, senioren en watersportliefhebbers hebben in Sluishuis inmiddels hun nieuwe thuisbasis gevonden.

Sluishuis: wonen in waterrijk IJburg, met alle voorzieningen dichtbij

Sluishuis geeft smoel aan de entree van IJburg, de moderne woonwijk in Amsterdam Oost, niet ver van de binnenstad. Op vijf aangelegde eilanden wonen hier inmiddels 25.000 Amsterdammers. Zij ervaren het wonen en leven aan het water als dé kwaliteit van hun wijk. Het iconische gebouw ligt als een machtige poortwachter op de kop van het Steigereiland, direct naast de IJburglaan (de toegangsweg vanaf de ring A10). Hier bevinden zich de haltes voor tram en bus richting de stad. Dagelijkse voorzieningen, zoals twee grote supermarkten en diverse winkels, liggen op het aangrenzende Haveneiland-West, op circa tien minuten lopen.

Uitstekend bereikbaar met tram, bus, fiets en sloep

Vanuit IJburg zijn alle hotspots van Amsterdam uitstekend bereikbaar met de bus en de tram, en vaak ook met de fiets. Prachtige vervoersmiddelen, maar echte IJburgers denken in vaarminuten. Sluishuis – het is al eerder gezegd – ligt op twintig minuten ‘sloepen’ van de binnenstad.

Open huis laatste woning Sluishuis: donderdag 11 juli (12:00-15:00 uur)

Tijdens het open huis op donderdag 11 juli kunt u het afgebouwde penthouse bekijken, van het uitzicht genieten en de omgeving verkennen. Uiteraard kunt u ook met de makelaar in gesprek. Het open huis is van 12:00 tot 15:00 uur. Het adres: Haringbuisdijk 469. Meldt u wel even aan, dan hoort u meteen welk tijdstip het beste uitkomt. Bel of mail hiervoor met Isabeau Boender van makelaarskantoor Carla van den Brink: 020-6717272 of isabeau@vandenbrink.nl. Komt 11 juli niet uit? Maak dan een afspraak op een ander moment.

Bekijk overzicht