Nieuws
13 maart 2023

Start verhuur middeldure huurappartementen Park Valley (Diemen) naar verwachting in april

Een groene oase in stedelijk gebied. Zo wordt de nieuwe stadswijk Park Valley in Diemen, op de grens van Amsterdam, ook wel genoemd. Binnenkort, naar verwachting in april, gaan hier 65 middeldure appartementen in verhuur. Wil je kans maken op een van deze woningen? Schrijf je dan alvast in als belangstellende door een account aan te maken op de projectsite, en vul je woonwensen in

Huurappartementen in Park Valley: energiezuinig, duurzaam en compleet

De 65 appartementen zijn er in drie verschillende typen: tweekamerappartementen van 50 tot 54 vierkante meter, twee- en driekamerappartementen van 58 tot 62 vierkante meter, en driekamerappartementen van 69 tot 74 vierkante meter. Veel woningen hebben een eigen buitenruimte, vaak in de vorm van een terras, balkon of inpandige loggia. Er is daarnaast ook een gemeenschappelijke binnentuin en je kunt als huurder bovendien gebruikmaken van de gemeenschappelijke daktuin. Veel aandacht voor ‘buiten’ dus, maar zeker ook voor ‘binnen’. De appartementen worden opgeleverd met een complete keuken met inbouwapparatuur. Ook krijgen ze een fraai afgewerkte badkamer met douche, wastafel en designradiator.

Huurprijzen nog niet bekend. Blijf op de hoogte

De 65 appartementen gaan naar verwachting in april in verhuur. De huurprijzen zijn nog niet bekend. Heb je belangstelling voor een huurappartement zo dicht bij Amsterdam? Ga dan naar de projectsite, maak een account aan en schrijf je in. Dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Je kunt in binnen je account ook je woonwensen aangeven.

Energiezuinig, autoluw en klimaatbestendig

Alles in Park Valley is gericht op een duurzame, hoogwaardige en gezonde leefomgeving. Je woont hier straks in een gasloos en energiezuinig appartement, mede dankzij de uitstekende isolatie en zonnepanelen. Daarnaast wordt bij de bouw zo veel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke, hergebruikte en herbruikbare materialen. Zo draagt Park Valley bij aan de grondstofkringloop. Veel appartementen en ook de brede school in het plan worden energieneutraal. En de omgeving wordt autoluw en klimaatbestendig.

Park Valley: wonen in oase van groen, water en ruimte in Diemen

Park Valley is onderdeel van de nieuwe stadswijk Holland Park. Het oostelijk deel van Holland Park is volledig ontwikkeld, net als de studentencampus in de wijk. Park Valley, waarvan de bouw volop bezig is, wordt een oase van groen, water en ruimte, gelegen naast het mooie Bergwijkpark. Dwars door Park Valley loopt straks een autovrije parkstrook met een singel, glooiende oevers, bomen, wandelpaden, picknickplekken en speelplaatsen. Aan dat langgerekte park verrijzen groene hoven, waar de woongebouwen omheen komen. Park Valley krijgt uiteindelijk 716 woningen. Met deze woningen erbij omvat Holland Park straks in totaal zo’n 5.200 woningen.

Bekijk overzicht