Nieuws
11 juli 2023

Nog enkele appartementen beschikbaar in SuHa, Amsterdam Osdorp. Kom naar het open huis (20 en 22 juli)

Er zijn nog enkele koopappartementen beschikbaar in nieuwbouwproject SuHa, in Amsterdam Osdorp (Nieuw-West). Het gaat om appartementen van 81 tot 98 vierkante meter met parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage. De prijzen beginnen bij 485.000 euro (v.o.n.)*. De woningen zijn al opgeleverd. Je kunt er dus meteen in. Interesse? Kom dan naar het open huis, op donderdag 20 juli (tussen 16:00 en 18:00 uur) of op zaterdag 22 juli (tussen 11:00 en 13:00 uur). Je kunt dan alle beschikbare woningen bekijken.

SuHa: appartementen in Amsterdam, met eigen balkon of terras

Alle woningen van SuHa beschikken over een eigen balkon of terras. Voor nog meer buitenruimte zorgt de fraaie, omsloten binnentuin. Bovendien liggen op loopafstand de Sloterplas en het Sloterpark, waar je heerlijk kunt wandelen, skaten, zwemmen, varen en van de zon en de buitenlucht genieten. Waar je je auto parkeert? In de parkeerkelder. Daar is ruimte voor 83 auto’s.

Per direct wonen nabij een nieuw en bruisend stadshart

Nieuwbouwproject SuHa verrijst aan een nieuw te graven gracht, nabij het Osdorpplein. Sinds jaar en dag is het Osdorpplein het levendige winkelhart van Nieuw-West. Inmiddels is het hard op weg om een van de leukste, nieuwe hotspots van Amsterdam te worden. Er wordt hier namelijk gebouwd aan een nieuw en bruisend stadshart, waar je kunt wonen, werken, winkelen en uitgaan. SuHa is inmiddels opgeleverd. Je kunt hier dus per direct wonen!

Gewilde woonplek in Amsterdam, uitstekend bereikbaar

Die vernieuwing van het Osdorpplein past bij de ontwikkeling van Osdorp tot een steeds meer gewilde woonlocatie in Amsterdam. Een plek die ook nog eens goed bereikbaar is. In nog geen twee minuten draai je de Ringweg A10 op en binnen tien minuten rijd je op de A4, de A5 of de A9. Je rijdt dus zo richting Haarlem, Utrecht en Alkmaar. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld. In de directe omgeving vind je tram- en bushaltes en op tien minuten fietsen ligt NS-station Amsterdam Lelylaan. De NS-stations Sloterdijk en Zuidas zijn eveneens vlakbij. En als je verder wil reizen: met een kwartier sta je in de vertrekhal van Schiphol.

Interesse? Schrijf je in of kom naar het open huis

De koopsommen van de nog beschikbare appartementen in SuHa variëren van 485.000 tot 600.000 euro (v.o.n.). De erfpacht is afgekocht tot 31 mei 2070. Heb je belangstelling voor een woning in SuHa? Schrijf je dan nu in via de projectsite. Ook voor de woningen die onder optie staan, kun je je inschrijven. Mogelijk komt een deel daarvan weer beschikbaar. Je kunt ook naar het open huis komen, op donderdag 20 juli (tussen 16:00 en 18:00 uur) of op zaterdag 22 juli (tussen 11:00 en 13:00 uur). In de modelwoning krijg je een uitstekende indruk van hoe het is om in SuHa te wonen. Ook kun je in gesprek met de makelaars. Je kunt je melden aan de Van Suchtelen van de Haarestraat 81 in Amsterdam (navigeer naar nummer 31). Voor meer informatie over het project kun je ook de makelaars bellen: 020-5437375 (Brockhoff Nieuwbouw) of 020-2051070 (Hoekstra en Van Eck).

Voorrang voor huurders

Woningcorporatie Eigen Haard, de ontwikkelaar van SuHa, wil beweging brengen in de woningmarkt. Daarom geeft Eigen Haard voorrang aan kopers die in de Stadsregio Amsterdam een sociale huurwoning van een woningcorporatie achterlaten. Ook huurders van een vrije sector woning van Eigen Haard krijgen voorrang.

Open huis SuHa (kort):

  • Donderdag 20 juli (16:00-18:00 uur) of zaterdag 22 juli (11:00-13:00 uur).
  • Van Suchtelen van de Haarestraat 81, Amsterdam. Let op: navigeer naar nummer 31!
  • Aanmelden niet nodig.

De prijzen beginnen bij 485.000 euro (v.o.n.). En niet, zoals eerder vermeld, bij 505.000 euro (v.o.n.).

Bekijk overzicht