Nieuws
22 januari 2023

The Concourse: 69 zeer energiezuinige appartementen A++(+) in centrum Hoofddorp

Wonen in Hoofddorp, midden in het centrum met winkels, cultuur, horeca en sportvoorzieningen in de directe omgeving. Het kan in nieuwbouwproject The Concourse. Het gebouw bestaat uit 69 energiezuinige appartementen (met energielabel A++ en A+++). Hoeveel je daarmee kunt besparen, kun je nu berekenen via de energiecalculator op de projectsite. Er zijn nog appartementen beschikbaar. De prijzen beginnen bij 344.000 euro (v.o.n.).

Bereken nu jouw energiebesparing met de energiecalculator

De appartementen van The Concourse voldoen aan alle duurzaamheidseisen van deze tijd, waardoor je heerlijk comfortabel woont en je energiekosten lager zijn. Wil je weten hoeveel je bespaart als je in een duurzaam nieuwbouwappartement in The Concourse woont? Bereken het met de energiecalculator op de projectsite!

Appartementen The Concourse: energielabel A++ en A+++

Uit die berekening zal blijken dat je flink kunt besparen. Niet voor niets hebben de appartementen in The Concourse energielabel A++ en zelfs A+++. De uitstekende energieprestaties zijn mogelijk dankzij (onder meer) de goede isolatie, zonnepanelen op het dak en (per appartement) een individuele warmtepomp met warmteterugwinning. De appartementen zijn daarnaast voorzien van vloerverwarming die in de zomer je woning ook enkele graden kan koelen.

Gevarieerde architectuur, fijne binnentuin

The Concourse presenteert zich met acht verschillende gevels als meerdere kleine gebouwen. Elke gevel heeft zijn eigen kleur, hoogte, raamvorm en details. Dit geeft een gevarieerd straatbeeld dat fraai past in de gezellige winkelstraten. Sfeer is er ook in de gemeenschappelijke binnentuin, waar je als bewoner in alle rust buiten kunt zitten na een drukke (werk)dag. Deze binnentuin wordt een fijne plek met bomen, struiken en grassen. Daarnaast beschikken sommige appartementen over een balkon of terras. Enkele woningen hebben elektrische schuifkozijnen. Die kunnen helemaal worden geopend. Zo haal je buiten letterlijk naar binnen.

Wonen in hartje centrum Hoofddorp

The Concourse ligt midden in het centrum van Hoofddorp. Daar vind je een mix van landelijke winkelketens en lokale speciaalzaken. Het moderne overdekte winkelcentrum Viermeren ligt pal naast de deur. Meerdere soorten horeca in de buurt maken het plaatje compleet. De uitgebreide weekmarkt is ook zeker het bezoeken waard.

Verkoop volop bezig. Nog appartementen beschikbaar

De verkoop van de 69 appartementen verloopt voorspoedig. Op dit moment is al vijftig procent van de woningen verkocht. Het is de verwachting dat in februari de bouwvergunning onherroepelijk zal zijn. Vanaf dat moment krijgen kopers de ‘Hoera-brief’, waarna zo snel mogelijk de bouw van start gaat.

Aantrekkelijke voordelen met duurzaamheidshypotheek

Er zijn banken die kopers aantrekkelijke hypotheekvoordelen geven bij de aanschaf van een energiezuinig appartement. Je kan dan gebruik maken van een bijzondere financieringsvorm: de duurzaamheidshypotheek. Daarmee kun je aanzienlijk besparen op je woonlasten.

Interesse? Kijk op de site of bel de makelaar

Heb je belangstelling voor een appartement in The Concourse? Kijk op de projectsite voor meer informatie of bel LUCA Makelaardij: 072-5272000. Je kunt in The Concourse ook een appartement als investering kopen.

Bekijk overzicht