Nieuws
22 mei 2024

The Dock: koopappartementen aan het water in Amsterdam Noord. Fase 1 nu in verkoop!

Studio’s en appartementen aan het water, dicht bij de dynamiek van de stad. Ontdek nieuwbouwproject The Dock in de nieuwe stadswijk Aan het IJ (Overhoeks) in Amsterdam Noord. The Dock bestaat uit 127 koopappartementen in allerlei varianten. Fase 1, met 3 studio’s en 58 twee-, drie- en vierkamerappartementen, is nu in verkoop. Bekijk het aanbod via de aanbodpagina op de projectsite. Inschrijven kan tot maandag 3 juni (12:00 uur).

The Dock: nieuwbouw appartementen tussen stadse reuring en een rustige oever

The Dock verrijst tussen de Docklandsweg en het Buiksloterkanaal. Hierdoor voel je aan de ene kant de dynamiek van de nieuwe wijk, terwijl je aan de andere kant geniet van de rust aan de groene oever. Vanuit alle appartementen aan de noordoostzijde van het gebouw heb je uitzicht op de gemeenschappelijke binnentuin én het Buiksloterkanaal. Woon je aan de andere kant, dan geniet je van een optimale ligging op de zon.

Studio’s en twee-, drie- en vierkamerppartementen met fijne buitenruimtes in Amsterdam

Het woningaanbod in fase 1 bestaat uit 3 studio’s en 58 twee-, drie- en vierkamerappartementen met allemaal een buitenruimte. De woonoppervlaktes lopen sterk uiteen: de studio’s zijn circa 47 vierkante meter groot, de appartementen hebben woonoppervlaktes van ongeveer 60 tot 138 vierkante meter. Ook zijn er verschillen in de grootte van de buitenruimtes. Hoe hoger je in The Dock woont, hoe groter je balkon of terras. Woon je op de bovenste etages, dan heb je een riant dakterras met uitzicht over de wijk. Alle woningen worden opgeleverd met een moderne keuken met SieMatic inbouwapparatuur, een fraaie badkamer en een apart toilet.

Een overzicht van het woningaanbod in fase 1 van The Dock:

  • 3 studio’s van circa 47 vierkante meter. Koopsom: vanaf 385.000 euro (v.o.n.).
  • 29 tweekamerappartementen van circa 60 tot 74 vierkante meter. Koopsom: vanaf 475.000 euro.
  • 28 driekamerappartementen van circa 70 tot 104 vierkante meter. Koopsom: vanaf circa 565.000 euro.
  • 4 vierkamerappartementen van circa 105 tot 138 vierkante meter. Koopsom: vanaf 905.000 euro.

De koopsommen zijn vrij op naam en inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht.

Voorrang bij studio’s voor mensen met sleutelberoep

Ben je werkzaam in de zorg, het onderwijs of de veiligheid in Amsterdam? Dus heb je een ‘sleutelberoep’? Dan heb je mogelijk voorrang als je voor een studio kiest. In dit artikel op de projectsite lees je welke sleutelberoepen voorrang kunnen krijgen.

Stijlvol thuiskomen in The Dock in Amsterdam Noord

The Dock is een gebouw met een stijlvolle architectuur. Dat zie je aan de natuurstenen gevel, de aluminium hekwerken en de subtiele kleurverschillen. Ook de hoofdentree, de centrale hal en het trappenhuis ademen stijl en klasse. De entree ligt iets verdiept. Dankzij een vide baden de entre en de centrale hal in het daglicht. De hal, van waaruit je ook naar de binnentuin kunt lopen, wordt een ontmoetingspunt voor bewoners. Dat geldt ook voor die binnentuin, waar je heerlijk van de buitenlucht geniet, een boek leest, met je buren een praatje maakt of wegdroomt bij de voorbijvarende bootjes.

Parkeren van fiets, scooter, auto en motor

Onder The Dock ligt straks een stallingsgarage met een gemeenschappelijke fietsenstalling, scooterplaatsen en privéplaatsen voor auto’s en motoren. Alles bij elkaar zijn er 39 autoparkeerplaatsen gereserveerd voor specifieke bouwnummers. Koop jij een van die bouwnummers, dan ben je niet verplicht de parkeerplaats (die tussen de 52.500 en 55.000 euro kost) erbij te kopen. De motorplaatsen kosten 15.000 euro.

Interesse? Schrijf je nu in via de projectsite (tot maandag 3 juni)

Heb je belangstelling voor een van de appartementen in de eerste fase van The Dock? Ga dan naar de woningzoeker op de projectsite, bekijk het woningaanbod en schrijf je in. Dit kan tot maandag 3 juni (12:00 uur). Stuur bij je (online) inschrijving een financiële toets mee. Die kun je laten invullen door je eigen financieel adviseur of door de financieel adviseurs die bij The Dock betrokken zijn: De Kredieter en Vermeulen Hypotheek. Als uit de toets blijkt dat je het appartement van jouw voorkeur kunt betalen, dan krijg je voorrang boven belangstellenden die zo’n toets niet hebben meegestuurd. Een model financiële toets vind je hier. Als de verkoop van het hele project voorspoedig verloopt, kan de bouw wellicht nog dit jaar starten.

Bekijk overzicht