Nieuws
21 juni 2024

The Hive: appartementen bij een klimaatbos in Amsterdam. Nu in presale

Uniek in Amsterdam: wonen bij een klimaatbos en toch in de stad. Het kan straks in de koopappartementen van nieuwbouwproject The Hive in Amsterdam Nieuw-West. Tussen de twee gebouwen van The Hive komt een tiny forest, met weelderige beplanting en een vlonderpad. Goed nieuws! De presale is gestart. Geef nu via de projectsite aan naar welke woning(en) jouw voorkeur uitgaat. Heb je je voorkeuren al tijdens interessefase doorgegeven, maak ze dan nu definitief.

The Hive: appartementen op een toplocatie in Amsterdam

The Hive verrijst in de Podium Lelywijk, een nieuwe en opkomende wijk in Amsterdam, naast Station Lelylaan. Vanaf hier brengen trein, metro, tram en bus je naar alle delen van de stad. Én verder. Zo sta je bijvoorbeeld binnen een paar minuten op Schiphol. Maar Amsterdam zou Amsterdam niet zijn als alles ook prima met de fiets bereikbaar is. Vanaf je nieuwe woonplek fiets je in nog geen tien minuten naar de Sloterplas of het Rembrandtpark. En het Leidseplein, met al zijn uitgaansmogelijkheden, lonkt op slechts een kwartier fietsen.

Appartementen en maisonnettes. Koopsommen vanaf 385.000 euro

Het woningaanbod in The Hive bestaat uit 135 koopappartementen, elk met een buitenterras dat op het zuiden is gericht. De woningen hebben twee, drie of vier kamers en woonoppervlaktes van circa 50 tot zo’n 98 vierkante meter. Wil jij een ruimere woonervaring? Kies dan voor een maisonnette, waarin je geniet van leefruimte verspreid over twee verdiepingen. Een overzicht van het woningaanbod in The Hive:

  • 95 tweekamerappartementen van 49,8 tot 51,3 vierkante meter. Koopsom: van 385.000 tot 405.000 euro.
  • 13 driekamerappartementen van 72,2 tot 92,5 vierkante meter. Koopsom: van 515.000 tot 605.000 euro.
  • 18 vierkamerappartementen van 76,8 tot 98,2 vierkante meter. Koopsom: van 510.000 tot 650.000 euro.
  • 8 maisonnettes (met drie kamers) van 79,6 of 81,9 vierkante meter. Koopsom: van 575.000 tot 590.000 euro.

De koopsommen zijn vrij op naam en op basis van een jaarlijkse erfpachtcanon. Je kunt bij je appartement een parkeerplaats in de ondergrondse garage kopen. Lees meer over de woningen in de woningzoeker op de projectsite.

Zeer energiezuinig: lagere energierekening, meer wooncomfort, meer lenen

Alle koopappartementen in The Hive zijn zeer energiezuinig (label A+++ of A++++). Dat is onder meer te danken aan de aansluiting op het warmtenet van Amsterdam, een innovatief systeem van koude-warmteopslag, de uitstekende isolatie en de talrijke zonnepanelen. Het levert je allemaal veel wooncomfort op en een besparing op je energierekening. Bovendien zijn de leningen voor energiezuinige appartementen ook nog eens voordeliger.

Duurzaam wonen in Amsterdam, met een klimaatbos als tuin

Ook op andere gebieden wordt aan duurzaamheid gedacht. Om te veel hitte tijdens zomerse dagen tegen te gaan, wordt regenwater vastgehouden, komt er veel groen aan de gevels en is er een fraaie daktuin. En dan is er nog het klimaatbos dat tussen de twee gebouwen ligt. Het motto ‘Ecologie eerst’ wordt op deze unieke plek heel zichtbaar. Er komt weelderige beplanting met bomen, struiken en grassen. Door het bos loopt een vlonderpad. En bankjes en schommels bieden plekken voor rust en ontmoeting. Dankzij deze ‘urban jungle’ kun je de aanwezigheid van de natuur in de stad helemaal in je opnemen.

The Hive: appartementen, ruimte voor creativiteit, dagbesteding, buurtkamer en meer

The Hive bestaat uit een nieuwbouwcomplex en een gemeentelijk monument, waarin voorheen het Calvijn College gevestigd was. De koopappartementen komen in het nieuwe gebouw. Op de begane grond daarvan komt een gezondheidscentrum. Het oude gebouw biedt straks plaats aan creatievelingen, een dagbesteding voor mensen met een beperking en een buurtkamer. Volop leven in de brouwerij dus.

Presale gestart. Geef nu je voorkeuren aan

Heb je belangstelling voor een koopappartement in The Hive? Geef dan nu aan naar welke woning(en) je voorkeur uitgaat. Ga daarvoor naar de projectsite, maak een account aan (als je dat nog niet had), bekijk het aanbod in de woningzoeker en geef aan welke appartementen tot jouw favorieten behoren. Heb je dat al gedaan tijdens de eerdere ‘interessefase’? Dan kun je de voorkeuren die je toen aangaf, bevestigen of nog aanpassen. Vul ook de vragenlijst in jouw account-omgeving in. Door je voorkeuren aan te geven en de vragenlijst in te vullen, heb je straks een streepje voor bij de toewijzing. Na vrijdag 5 juli, als de presale fase voorbij is, starten de individuele verkoopgesprekken. Als een woning aan jou wordt toegewezen, nodigt de makelaar je vanzelf uit voor een gesprek.

Bekijk overzicht